Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Smrt krásné Magdy (†27) očima doktora: Byla pod vlivem nebezpečné zombie drogy

Autor: shp - 
10. května 2017
22:40

Smrt krásné Polky Magdy Zuk (†27) nedává už dlouhou dobu spát vyšetřovatelům, ale i její rodině a přátelům. Za záhadných okolností zemřela při výletu do egyptské Hurghady. Podle doktora Tareka Ahmeda, který pracuje v nemocnici, kde zemřela, mohla být pod vlivem tzv. koření. Jde o syntetickou marihuanu, která dělá z lidí šílence a chodící zombie.

Mladá žena se nechovala po zranění normálně. Skoro to vypadalo, jako by byla posedlá zlým duchem. Zanedlouho po své hospitalizaci zemřela. V nemocnici byla iracionální a násilná.

Z mého pohledu byla pod vlivem nebezpečných drog. A to je přesně příklad koření,“ řekl doktor Tareka Ahmed webu Fakt.pl. Podle lékaře mohlo mít ovlivnění drogou vliv na to, jak se chovala. Zároveň po účincích drogy mohla skočit z okna.

Magda totiž utrpěla vážná poranění, která nasvědčují tomu, že vyskočila z velké výšky. Podle doktora Tareka Ahmeda cítí lidé po užití drogy silnou euforii. Je prý silnější než po kokainu. Jenže po odeznění euforie přicházejí psychotické stavy plné paranoii, násilí a zmatenosti. Je to i případ Magdy?

luccky ( 10. května 2017 23:57 )

Tuto paní znám osobně, na dovolenou odletěla již nemocná s podezřením na zauzlení střev. Je to psychicky nemocná žena. Do nemocnice dorazila za 5 minut 12 a může být ráda, že nezemřela. Po návratu a vyléčení měla velké problémy s pojišťovnou, jelikož si to prakticky zavinila sama. Když jsme prezentaci jejího příběhu viděli v TV, tak jsme vážně nechápali.

vendulka1234 ( 10. května 2017 22:59 )

před pár lety, byl v televizi investigativní pořad, kde postarší češka, která ráda sama na stará kolena cestovala popsala peklo, které jí potkalo, při dovolené v Hurgadě..měla střevní potíže a tak jí delegát doporučil hlavní nemocnici v Hurgadě kam jí také dopravili a nechali, pak říkala že přišlo peklo, obestoupili doktoři a řekli jí že mají podezření na vřed a začlo spoustu operací, kdy jí i zaživa zašívali, nakonec se jí tajně podařilo zavolat dceři, a ta je naposlední chvíli s konzulátem zachránili, potom se dávala spoustu let dohromady, doktoři u nás jí museli vzít většinu střeva, kvůli hnisům které tam po Egyptě měla, ukazala břicho, místo něj měla obrovskou bouli plnou jizev, o psychice nemluvě...udělali to kvůli placeným zakrokům, stím že to tam dělají lidem z východní evropy, myslím že to bylo občanské judo....dohledejte na nettu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání