Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Report z Datsika v Praze: Kanadský DJ přivezl svůj aktuální sound

DJ Datsik v masce
DJ Datsik v masce  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
16. dubna 2017
17:45

Brostepová hvězda Datsik se po letech vrátila do Prahy. V klubu Storm předvedl DJ svůj aktuální ninja sound. Nic víc, nic míň. Zklamání se nekonalo, překvapení také ne. Byla to prostě fajn party.

Byl pátek večer a všichni headbangeři zamířili do Stormu. Právě tam se totiž hrál dubstep, brostep a další spřízněné bass žánry. Nechyběla domácí DJská elita ani belgický Wonkap, který tu hraje rád a často. Hlavní hvězdou byl samozřejmě Datsik.

Kdo slyšel alespoň jeden set z Datsikova posledního Ninja Nation Tour, šel v pátek do Stormu na jistotu. Přesně takový sound totiž Datsik opět spustil. Jeho hodinu a 15 minut trvající set si všichni přítomní užili, byť kotel nebyl takový, na jaký jsme zvyklí.

Getterovo nedávné vystoupení nás možná namlsalo příliš. Bylo energičtější a přítomný dav vyhecovanější. Přesto Datsik nezklamal. Jen hrál na jistotu. Sousta vlastní produkce byla samozřejmostí. Tou kanadský DJ svůj set prošpikoval skrz naskrz.

Zazněl gorilí track Excision, Datsik, Dion Timmer - Harambe, ninja věc Datsik - Sensei nebo moshpit a pogo záležitost Excision & Space Laces - Throwin' Elbows. Nuda nebyla ani chvíli. Stálo to za to. Snad brzy Prahu rozezní další brostep DJ.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi