Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodiče mají troje dvojčata: Jedna svoje, dvoje adoptovaná. Všechna se narodila ve stejný den!

Autor: shp - 
14. dubna 2017
06:00

Tohle je opravdu požehnaná rodina. Carrie (28) a Craig (43) Kosinští z amerického Wisconsinu si vždy přáli velkou famílii. Bohužel jim ale lékaři řekli, že vlastní děti mít nebudou moci. Osud jim však do vínku nadělil obrovské štěstí, možnost adoptovat dvojčata. Uplynul rok a do opatrovnické péče získali i jejich starší sourozence – také dvojčata. A to není vše!

Adopce byla vždy součástí našich plánů, ale chtěli jsme nejdřív mít vlastní děti a teprve poté adoptovat. Doktoři nám ale řekli, že nebudeme moci mít vlastní děti,“ řekla ABC News Carrie Kosinski, která je sama adoptovaná.

V červenci 2013 Carrie kontaktovala těhotná známá ze střední školy, zda by neměla s manželem možnost a zájem adoptovat dvojčátka, která se mají narodit 28. února 2014. Žena měla již starší dvojčátka a nemohla se o další postarat.

Manželé souhlasili a později se stali opatrovníky Kenna a Adalynn. „Rok poté, co jsme získali mladší dvojčátka, nás kontaktovala znovu. Řekla, že nežije na dobrém místě a je na tom špatně finančně. Zeptala se nás, zda bychom si nemohli vzít i starší dvojčata,“ vzpomíná.

Manželé opět souhlasili a do opatrovnické péče získali JJ a CeCeho (oba 4), kteří se také narodili 28. února. Jejich adopce je nyní již pouhou formalitou, kterou zdržuje jenom byrokracie. Na Kosinské se nakonec usmálo štěstí potřetí.

Díky umělému oplodnění se jim narodila biologická dvojčátka Clarissa a Karraline. Největší překvapení bylo, že se narodila předčasně. A světe, div se, opět se tak stalo 28. února.  Jaká je šance, že se to stane? Jedna ku bilionu? Rodina je nyní velká a šťastná.

Podívejte se na nejslavnější česká paterčata na srazu vícerčat:

Video  Paterčata na srazu vícerčat  - Tomáš Koníček, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

pupi ( 14. dubna 2017 12:05 )

Zalez do nory ty vyloučená lokalito !!!

19.3.1977 ( 14. dubna 2017 10:19 )

Ty si moc inteligence nepobral viď

st.rec ( 14. dubna 2017 09:52 )

Si trochu zatmavili barák . Proboha kdy už někdo naučí všechny hnědáky a čerňáky šu*kat zodpovědně?

sores ( 14. dubna 2017 09:18 )

Velmi odvážní manželé!!!!!!!!!! Cizí děti si vzít, ti neví co je čeká až budou v pubertě a projeví se v plné parádě geny!!!! Navíc to musí být pracháči když mají na tolik děcek prachy. Oni se nepovedou vlastní děti viz.níže uvedené recenze(to nejsou názory ale kanálie) a natož cizí děti!

kecal1971 ( 14. dubna 2017 08:54 )

Co by na tom bylo divne.My z manzelkou mame 4 deti a 3 deti se narodily 21 prosince

Zobrazit celou diskusi