„Andrej říká – a já se směji, že vyhrožuje – že se vezmeme na jeho šedesátiny. Je to jeho způsob žertování,“ řekla před třemi lety v jednom rozhovoru Babišova životní partnerka Monika. Tentokrát ale Andrej Babiš nežertoval, veselka bude, a to letos v červenci! „V poslední periodě mého života jsme si řekli, že náš vztah završíme svatbou,“ potvrdil Blesku ministr financí.

Když Monika nastoupila ještě jako dívka do Agrofertu na pozici sekretářky, jistě by ji ani ve snu nenapadlo, že jednou bude mít se svým šéfem dvě děti! A přece se tak několik let po nástupu do Babišovy firmy stalo, když Andrejovi porodila Vivien a Frederika.

Ministra financí zná už od svých osmnácti let. Už tehdy se mu líbila, byl v té době ale příliš vytížený prací, a tak ji nechal, aby se o rok později provdala za jiného. Když ale přešel další rok a Monice, rozené Herodesové, bylo dvacet, rozvedla se a dali se dohromady. I Andrej Babiš byl v té době stále ženatý, přestože jeho vztah už prý delší dobu nefungoval. A slavný pár je spolu už před dvacet let…

Andrej a Monika Babišovi: Bude svatba!
Autor: infografika Blesku

Upřímná Monika Babišová: Andrej mě štve, když nechává nepořádek!

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Monika Babišová: Andrej mě štve, když nechává nepořádek! Jan Jedlička, Tomáš Polák

Babiš před svatbou nenechává nit suchou na svých politických soupeřích. Podívejte se na video!

 

Fotogalerie
70 fotografií