Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Zákaz legín v letadle rozvášnil kritiky. Kauzu s děvčaty využila konkurence

Autor: nka - 
28. března 2017
13:00

Je to zpráva, která obletěla svět. Americká letecká společnosti United Airlines na sebe v neděli upozornila, když dvěma děvčatům zakázala vstoupit na palubu v legínách s odkazem na pravidla interního programu. A i když United Airlines z celého incidentu kličkovaly, neunikly políčku od konkurence. Delta Airlines v pondělí na svém oficiálním účtu na Twitteru vyhlásily, že u nich je toto pohodlné oblečení povoleno. 

„Letět s Deltou znamená letět v pohodlí. (Což znamená, že na sobě můžete mít legíny),“ napsali zástupci společnosti na Twitteru a přidali pomrkávajícího smajlíka. Jejich příspěvek sdílelo přes 25 tisíc uživatelů, více než 85 tisícům se líbil.

Podívejte se na videopřehled kauzy zakázaných legín:

Americká společnost United Airlines o víkendu pobouřila veřejnost, když zakázala přepravit dvě dívky v legínách s tím, že jde o příliš přiléhavé oblečení.

Děvčata nepatřila mezi běžné cestující, ale cestovala na zvýhodněné letenky pro zaměstnance společnosti. Jak aerolinky později vysvětlily, na majitele těchto lístků se vztahuje zvláštní kodex oblékání, aby nedělali společnosti ostudu.

Konkurenční Delta Airlines nyní podle CNN zdůraznily, že na jejich palubě žádná podobná pravidla neplatí.  Pouze by prý byli rádi, kdyby cestující „neměli plavky, pyžamo anebo spodní prádlo jako hlavní oblečení“.

ivoadler ( 4. dubna 2017 10:31 )

Legíny spolehlivě ukazují, jak přes zimu ženy ztloustly a jak jim narostly pr dele. Jsem proti leginám. S těma tlustejma pr delema a stehnama ženský vypadají jako netolický klisny. Já taky nosím tepláky jen doma.

majojo ( 28. března 2017 14:19 )

Tohle hálásá i nějakej Kubera - není to náhodou přízeň? V každém případě je to vůůl.

sores ( 28. března 2017 13:31 )

V 21 století je fakt té nahoty šíleně, kozy vyvalené ven z výstřihu, půlky pr.d.el.e kouká z kraťasů a legíny jsou do tělocvičny. Ženský prostě provokují samce a pak se divějí přepadení, můžou si za to ale většinou sami.

ptacek5 ( 28. března 2017 13:11 )

Legíny jsou sportovní oblečení. Nevidím důvod, proč by se měly nosit jinam než na cvičení.

Zobrazit celou diskusi