Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lékaře brutálně vyhodili z letadla a rozbili mu obličej. Chci vás za to pochválit, vzkázal šéf aerolinek

Autor: shp - 
11. dubna 2017
17:48

Brutální, krvavé a nevhodné vyhození lékaře z letadla amerických aerolinek United Airlines bylo správné. To si myslí jejich šéf Oscar Munoz. Boss letecké společnosti dokonce své podřízené za nepochopitelný zákrok plný agrese pochválil. Video z paluby, které obletělo svět, přitom pobouřilo miliony lidí.

Chci vás pochválit za to, že jste udělali více, než je v popisu vaší práce,“ napsal Oscar Munoz ve veřejném prohlášení ke svým zaměstnancům. Ti spolupracovali s letištní policií, která muže zpacifikovala, rozbila mu obličej a vyvedla ho z letadla. Zákrok byl velmi brutální.

Důvodem byla přeplněnost letu z Chicaga do Louisville. Aerolinky totiž omylem prodaly o čtyři letenky více, než byla kapacita stroje. Muž, který odmítal, byl podle všeho lékař, kterého druhý den čekali pacienti. Ani nabídka v přepočtu 21 tisíc korun za pozdější let pro něj nebyla vhodná.

Muž se bránil vyvedení a byl letištní policií sražen na opěradlo, které mu rozbilo obličej. „Dělal nepořádek a byl agresivní,“ prohlásil Oscar Munoz. Celou záležitost aerolinky nadále vyšetřují. 

rikybl ( 12. dubna 2017 03:48 )

To není možný v Americe, to bude asi nějaký fakenews. Nejspíš od Putina. žádný Američan nikdy nikomu nic zlýho přece neudělal, a když, tak jenom omylem.

yokky ( 12. dubna 2017 01:31 )

hlavne ze je veselo😎😎😎😎😎😎😎😛😜😝😋😋😋😋😋😋😋😋😋

hanka666 ( 11. dubna 2017 22:56 )

Akcie jim klesly o miliardy. A to se vyplatí.Ted poletí i šéf, i bez letadla a padáku.

zbenekk ( 11. dubna 2017 22:35 )

Vivat USA, prrcačka s Mclady.

zbenekk ( 11. dubna 2017 22:30 )

Jdi do pííče, já a sprostej? Rusák mi přebral starou, ale nastěhoval se k nám do domu, dcera se vdala za Ukrajince a přistěhovala se k nám celá rodina, syn je teplej a žije s Kazachem. To je denně boršč, vodka a prrcačka a já nic.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání