„Neměl jsem dětský sen být slavný herec. Vystudoval jsem střední průmyslovou školu, obor oprava a rekonstrukce železničního svršku a spodku,“ vypráví ostravský rodák. Tomu se ale nakonec nevěnoval. Jeho cesta před kamery byla ovšem ještě poměrně trnitá.

Po škole tři roky pracoval jako traťový dělník. „To je dost fyzicky náročná práce, při které děláte s krumpáčem. I to prostředí bylo hodně specifické, mí kolegové byli bývalí muklové. Takže se mi třeba stalo, že mi ze skříňky v šatně mizely peníze,“ popisuje Igor dnes už s úsměvem.

Koho dále uvidíme v seriálu Modrý kód?

VIDEO: Sexy doktor Marek Němec

Video
Video se připravuje ...

Tenhle sexy doktor vás bude bavit v novém seriálu Modrý kód Adriana Krátká/BPŽ

VIDEO: Sestřička Lenka Zahradnická

Na vojně se pak ale Igor setkal s budoucím hereckým kolegou Martinem Fingerem (46). Dokonce s ním šel k přijímačkám na DAMU. „Jel jsem mu jen pomoct, ale komisi jsem se zalíbil a přemluvili mě, ať si také podám přihlášku. Vzali mě a už to jelo,“ dodává Chmela, který spolu s Michalem Suchánkem (51), Richardem Genzerem (50) a Ondřejem Sokolem (45) vystupoval v Partičce.

Ještě předtím jsme ho ale mohli vídat i v prvních dílech Ordinace v růžové zahradě v roli ředitele nemocnice Karla Bílého. Zahrál si i policistu v primáckých Cestách domů, kde se před kamerou setkal i se svou manželkou. Tou je herečka Jana Janěková ml. (38). Manželé spolu mají devítiletou Aničku a sedmiletá dvojčata Antonína a Elu.

Velký rozhovor s Igorem Chmelou najdete v Blesk TV magazínu

Blesk TV Magazín
Autor: Blesk

Fotogalerie
35 fotografií