Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lupič na kole bodl ženu do zad: Sledoval jsem parte, jestli zemřela, šokoval u soudu

Autor: jp - 
22. března 2017
16:54

Přepadáváním lidí s nožem v ruce při jízdě na kole si chtěl obstarávat peníze Marian Geci (39) z Trutnova. Takto napadl a zranil ženu (37). Při další výpravě ho ale zadržela policie. Ve středu si u soudu vysloužil 6letý trest.

Mladou ženu lupič přepadl na stezce v Trutnově pozdě večer, když se vracela domů. Bez varování ji nožem s 12centimetrovou čepelí bodl do zad a propíchl jí plíci. Okrást ji ale nestihl. Ujel, protože se lekl přijíždějícího cyklisty. „Sledoval jsem pak parte, jestli ta slečna neumřela,“ šokoval u soudu.

Několik dní po neúspěšné loupeži udělal chybu, že se na stezku vrátil zkusit štěstí podruhé. Ozbrojený na kole vletěl do rány policistům, kteří v rámci vyšetřování napadené ženy místo monitorovali.

Podívejte se na video lupiče z Prahy, který přepadal herny a hotely:

dietr ( 23. března 2017 07:44 )

Proč mu sundali při čtení omluvy pouta?!!? Nakonec z toho dementa udělali neškodného chudáčka, který byl v nesprávnou dobu na nesprávném místě

lunatic ( 23. března 2017 07:08 )

Nechápu,jaké parte vlastně sledoval ;pokud není dotyčný mrtev,tak se parte přeci nevytiskne ... a,v článku jasně stojí,že utekl a dotyčnou ani nestačil okrást -zřejmě jí před svým úprkem zdvořile požádal,aby mu sdělila své příjmení - to by pak dávalo smysl

vosavopruz ( 22. března 2017 18:46 )

třeba u utýrání zvířete samá podmínka,šmejdi

petr1982 ( 22. března 2017 18:05 )

 Ve mě se pění krev jen, když to čtu. Do pr....člověk,který někoho bodne do zad s cílem, aby se obohatil nemá právo žít. A pokud ano,tak doživotně pod zámkem. To jsou ty lidi co píšou zákony tak stupidni? A soudci si hrajou na Bohy,přitom dají trest na horní možné hranici jednou ze sta. Kdyby to ten „cyklista” udělal někomu mně blízkému, tak si na něj počkám až za pár let vyjde z vězení a zabiju ho s úsměvem na rtech. A co by pak řekl dementni soudce? Dostal bych víc, než ten ksindl, protože by to byla vrazda s rozmyslem. Absurdní je ta ràdoby spravedlnost.

Jardah775 ( 22. března 2017 17:23 )

Šest let za pokus vraždy a pokus o loupežné přepadení je málo.Přeji panu soudci, aby ho potkalo něco podobného.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání