Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Otec nachytal na kolejích dceru s klukem: Vytáhl na něj pistoli a napadl ho

Autor: sč - 
22. března 2017
11:40

Drama se odehrálo na vysokoškolské koleji, kam přijeli rodiče navštívit ubytovanou dceru (19). Otec (54) našel dívku na pokoji s kamarádem (20). To ho tak rozlítilo, že na něj vytáhl zbraň.

Přestože si mladí jen povídali, otce popadla zuřivost a na studenta hned zaútočil. Začal ho mlátit hlava nehlava. Dívka se je snažila od sebe odtrhnout, nešetřil ani ji. Bil oba. Incident vygradoval tím, že vytáhl legálně drženou krátkou střelnou zbraň, o kterou se strhla potyčka. „Naštěstí nedošlo k výstřelu a možné tragédii,“ řekl zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Dotyčný z Královéhradecka pak odešel za manželkou do auta. Tam byl zadržen a odevzdal zbraň, která byla nabita s nábojem v komoře. V zásobníku bylo dalších devět kusů střeliva. Dceru útočníka i jejího kamaráda musela záchranka převézt k ošetření do zlínské nemocnice.

Ředitel kolejí Miroslav Procházka (39) se pro Blesk vyjádřil, že za celých pět let ve své funkci nic podobného nezažil. Otcova agresivita je zvláštní, stejně jako fakt, že rodiče jeli údajně navštívit svou dceru na kolej, ale matka zůstala v autě a nahoru šel jen otec. Spekuluje se o tom, že je otec silně věřící a o přítomnosti chlapce na dceřině pokoji věděl, a tak se vydal situaci na místo osobně "vyřešit."

Muž je po svém výstupu obviněn hned ze tří trestných činů, a to z výtržnictví, ublížení na zdraví a nebezpečného vyhrožování a hrozí mu až 3 roky vězení.

Otřesný případ, kde hrála hlavní roli pistole, řešili nedávno policisté i v Brně.

Video  Šílené! Školák (13) vytáhl pistolí. Vrstevníka nutil, ať zbije kamaráda  - MP Brno
Video se připravuje ...

suov ( 22. března 2017 12:36 )

rego- máš pravdu, je podobný na tebe, magore,,,,

308win ( 21. března 2017 20:05 )

V prvé řadě bych potrestal felčara že mu podepsal posudek k držení zbraně a poté toho blb a co bez důvodu vytáhl kvér.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání