Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Útok na rodiče zmizelé Maddie: Nechutné lži, urážky a obviňování

Autor: lm - 
21. března 2017
05:20

Jako by si už nevytrpěli dost! Rodiče malé Maddie McCannové, která beze stopy zmizela v roce 2007, se musí potýkat s drsnými vzkazy od neznámých lidí, kteří je obviňují a uráží. Kvůli tomu byla dokonce pozastavena činnost oficiální stránky, která pomáhala s hledáním holčičky.

Manželé Gary a Kate McCannovi se nechali po zmizení své dcery v roce 2007 od své známé přesvědčit, aby umožnili založení stránky na sociální síti Facebook, která se bude věnovat nalezení ztracené Maddie.

Po celou tu dobu ji právě tato známá spravuje a informuje manželé o tom, co se na stránce, která má bezmála šest set tisíc odběratelů, děje. Teď ale byla stránka vyřazena z provozu. A důvod? Lidé, kteří nerespektují lidskou tragédii a dělají nevhodné vtipy.

Jako poslední byl na stránce uveřejněn příspěvek, že stránka bude na několik dní nepřístupná, aby si její správce mohl „odpočinout a pročistit hlavu od útoků trollů“.

Není to poprvé, co se stránka o nalezení Maddie stala terčem útoků tzv. internetových trollů, tedy lidí zaměřujících se na posílání urážlivých, skandálních a provokativních příspěvků. Ze stejného důvodu rodiče před rokem a půl smazali podobnou stránku na sociální síti Twitter. 

Maddie zmizela z portugalského letoviska Praia da Luz v květnu 2007 poté, co ji rodiče uložili do postele v hotelovém pokoji a odešli na večeři nedaleko. Když se vrátili, holčička už tam nebyla a od té doby po ní pátrají.

brano34 ( 21. května 2020 15:45 )

Kate a Gerhard čekali odpuštění za lež a za milionové náklady na hledání mrtvého dítěte? Církev jim pomohla zakrýt zločin, ale něco za něco...jsou v tom peníze, samozřejmě. Oni i po 13 letech škemrají další prachy. Sektáři...

sheba ( 21. března 2017 05:44 )

Proč nazývat lidi projevující svůj názor trolly? Proto, že nesdílí jejich "hranou" bolest a mediální divadlo na zahlazení stop po své neskonalé sobeckosti? Každý jen trochu rozumný rodič ví, že dítě se nenechává samotné!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání