Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kletba prokletého apartmánu, ze kterého zmizela Maddie, byla zlomena! Byt našel nového majitele

Autor: shp - 
24. února 2017
10:54

Nikdo ho nechtěl, protože měl pověst prokletého apartmánu, ve kterém se dějí ty nejhorší věci. Z bytu 5A v portugalském komplexu Ocean, který se nachází v letovisku Praia da Luz, totiž zmizela v roce 2007 britská holčička Maddie McCann. Ani po téměř deseti letech se ji nepodařilo najít.

Byt byl poprvé nabízen k prodeji již v roce 2007. Tehdy si ho realitní makléři cenili na v přepočtu 8 160 000 Kč. Šlo ale o cenu, která byla o 1 760 000 Kč nižší než skutečná tržní hodnota apartmánu. Byt se ale neprodal.

Apartmán si nyní koupila britská vdova Kathleen Macguire-Cotton. Za byt umístěný v turisticky atraktivní destinaci zaplatila jenom 3 616 000 Kč. Postarší babička v něm bude bydlet podle všeho sama. Nikdo jiný o byt zájem neměl.

Maddie zmizela z letoviska Praia da Luz beze stopy krátce před svými čtvrtými narozeninami 3. května 2007. Dodnes není přesně jasné, co se s britskou dívenkou, která má výraznou skvrnu na oku, ve skutečnosti opravdu stalo.

Mezi nejčastější teorie ohledně jejího zmizení patří, že dívenka byla unesena neznámými lidmi, nebo utekla z pokoje, někam spadla a zemřela. Podezření z vraždy dívenky padlo i na rodiče, ale jejich jména byla později očištěna. Snad Maddie stále žije…

mudlinek ( 24. února 2017 12:06 )

No, nevím, ale to není Španělsko, ale Portugalsko, jděte se opět vycpat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání