Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka ztracené Maddie se přihlásila do talentové soutěže: Porotce dojala k slzám písní se sborem „Pohřešovaní lidé“

Autor: aba - 
1. února 2017
15:18

Kate McCann, matka už deset let pohřešované Maddie, které se ztratila v Portugalsku, je mluvčí charitativní organizace Missing People (Pohřešovaní lidé), která má i svůj sbor. S dojemnou písničkou se letos přihlásili do britské talentové soutěže a porotci se neubránili dojetí.

Charitativní organizace se zabývá případy ztracených a pohřešovaných dětí i dospělých a snaží se je navrátit zpátky k rodinám. V organizaci se angažují zejména lidé, kteří mají s podobnou tragédii osobní zkušenosti, stejně tak jako třeba maminka malé Maddie.

Organizace má i vlastní sbor, ve kterém zpívají členové rodin a přátelé pohřešovaných lidí. V dojemné písni I Miss You (Chybíš mi), napsanou jedním z jejich členů, Peterem Boxellem, jehož syn Lee se ztratil v Londýně v roce 1988.

Sbor se přihlásil do soutěže Británie má talent a podle informací od diváků, kteří byli jejich vystoupení v prvním kole konkurzu přítomní, dohnal porotu a mnohé v hledišti právě s touto písní k slzám. Matka Maddie ve sboru prozatím nevystupuje, ale podle zdroje ze zákulisí je možné, že se bude chtít nějakým způsobem zapojit, jestliže se sbor v soutěži dostane až k živému vysílání.  

Zobrazit celou diskusi