Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

10 let od zmizení Maddie: Rodiče nakoupili dárky a doufají v její návrat

Autor: lm - 
25. prosince 2016
18:41

Už desáté Vánoce McCannovi prožívají neskutečný smutek. Svátky totiž musí trávit bez své milované dcerky Maddie, která se v květnu 2007 ztratila na dovolené v Portugalsku. Rodiče ale neztrácejí naději, že se ještě najde živá. Maminka Kate jí proto každým rokem kupuje vánoční dárky a doufá, že si je jednou otevře.

Kate McCann si dnes ráno prošla smutným rituálem. Do pokoje své dcerky přinesla vánoční dárky a položila je na hromadu dárků k Vánocům a narozeninám z posledních bezmála desíti let. Zoufalá maminka stále doufá, že se její dcera Maddie, která se ztratila v květnu 2007, najde živá a všechny dárky si bude moct rozbalit. 

Maddie by dnes bylo 13 let. Před 9,5 roky se ztratila na dovolené v portugalském letovisku Praia Da Luz. Otec s matkou uložili holčičku i její dva sourozence a šli na večeři s přáteli do nedaleké restaurace. Když se však vrátili, nejstarší holčička v pokoji nebyla. Rodiče ani po tak dlouhé době ale pátrání po dceři nevzdávají a stále doufají, že ji najdou živou. Její pokojíček proto nechali přesně tak, jak byl v době jejího zmizení.

"Měla by tu být a společně bychom měli slavit," postěžovala si podle deníku DailyMail smutná maminka. Rodiče se ale snaží, aby si Vánoce užili alespoň sourozenci malé Maddie. "Neztrácíme naději, že příští svátky oslavíme už i s ní," dodali rodiče.

inkvizitor ( 26. prosince 2016 04:05 )

Jděte už s Maddie do (!) rodiče, co nechají haranta samotného a jdou s přáteli se bavit, si zaslouží být bez něj

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání