Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

»Maddie z Říma« identifikována: Kdo je záhadná dívka z ulice?

Autor: shp - 
22. listopadu 2016
20:57

Všichni si kladli otázku, zda je v Římě nalezená tulačka dlouho pohřešovaná britská holčička Maddie. Identita dívky, která mluvila pouze anglicky, byla konečně odhalena. Kdo záhadná žena bez domova je?

Jak vyšlo najevo, jmenuje se Embla Jauhojärvi, je jí 21 let a pochází ze Stockholmu. Na ulici začala žít před půl rokem, když přestala kontaktovat svoji rodinu ve Švédsku. Dívka přitom tvrdila, že pochází z Velké Británie.

Její identitu pomohl vyšetřovatelům odhalit její otec Tahvo, který prozradil, že jeho dcera trpí Aspergerovým syndromem, který je druhem autismu. Do Říma odjela studovat, pak ale beze stopy zmizela. Rodina si jí všimla, až když nyní svět obletěly její fotky.

Byla nezvěstná šest měsíců minimálně. Vím, že odjela do Itálie studovat italštinu před několika měsíci. Přestala komunikovat se všemi, s veškerou rodinou. Chtěla se oprostit od rodiny a začít žít svůj vlastní život kvůli Aspergerově syndromu,“ řekl The Sun Tahvo.

Kontaktoval jsem švédskou policii a ta kontaktovala Interpol. Ten se spojil se švédskou ambasádou v Římě, abych ji mohl dostat domů. Doufám, že bude chtít domů. Vypadá jako bezdomovkyně. Nemá nic, oblečení ani mobil,“ uzavřel otec.

tini ( 23. listopadu 2016 10:21 )

Podobnost s mladou Hillary ciste nahodna

gabreta ( 23. listopadu 2016 00:08 )

Proč se nezeptá Blesk režiséra, kdo je záhadná dívka z Ulice??

Zobrazit celou diskusi