Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Našli ztracenou Maddie v Římě?! Jsem Britka, prozradila tulačka podobná zmizelé dívce

Autor: shp - 
22. listopadu 2016
16:00

Že by se konečně podařilo vypátrat zmizelou britskou dívenku Maddie? V ulicích Říma našli tulačku, která jí je až podezřele podobná. Podle pátračů jde jasně o ni. Policii, která ji již vyslechla, záhadná mladá žena řekla, že pochází z Velké Británie.

Zadržená dívka, která v otrhaných šatech žila na ulici, slyší na jméno Maria. Policistům však uvedla několik jmen, takže je velmi pravděpodobné, že ani jedno z nich není pravé. Když se jí strážci zákona ptali na jméno a na to, odkud je, odpověděla jim: „Je mi 20 let a jsem z Velké Británie.

Mladá žena nápadně připomíná zmizelou Maddie, ale teorii, že jde skutečně o ni, již detektivové podle Daily Mailu smetli ze stolu. Maddie by bylo v současnosti 13 a půl roku. Nalezená tulačka navíc postrádá v oku skvrnku, kterou holčička zmizelá z portugalského letoviska Praia Da Luz má.

O koho jde, tak zůstává i nadále záhadou. Může se jednat o Amandu Adlai z Michiganu, kterou v roce 2008 unesl otec. Dnes by jí bylo 15 let. Další možností je Maria-Brigitte Henselmann z Německa, která zmizela v roce 2013. V současnosti by jí bylo 16 let.

Vyšetřovatelé upozorňují, že i když dívka z Říma mluví anglicky, nemusí jít o Britku. Madeleine McCann zmizela v roce 2007 těsně před svými čtvrtými narozeninami. Stalo se tak na dovolené v Portugalsku, kde byla se svými rodiči. Ti dodnes doufají, že Maddie najdou.

nezadat1 ( 22. listopadu 2016 18:17 )

Nevím co se řeší v době používání DNA.

Zobrazit celou diskusi