Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zvrat v kauze Maddie: Unesl ji prominentní pedofil, který se znal s rodiči?

Autor: lm - 
15. června 2016
20:55

Unesl Maddie prominentní britský pedofil? V portugalském resortu Praia da Luz, odkud tehdy tříleté děvčátko zmizelo, měl vilu i sir Clement Freud. Po únosu se dokonce s rodinnou McCannových seznámil a spřátelil. Jenže nyní vyšlo najevo, že tento muž byl nejspíš pedofil!

Madeleine McCann zmizela na dovolené v roce 2007 z portugalského Praia da Luz, kde byla s rodiči. Ti ji nechali v pokoji samotnou a šli na večeři. Když se vrátili, jejich tříletá dcerka už tam nebyla. Od té doby ji neviděli.

V tom samém resortu měl vilu i prominentní britský politik, moderátor a spisovatel knih pro děti sir Clement Freud. Po únosu holčičky muž McCannovy dvakrát pozval k sobě a posléze si ještě dopisovali. „Clement byl neuvěřitelně srdečný, vtipný a hned jsme si ho oblíbili,“ popsala matka Maddie setkání ve své knize. Jenže teď jsou McCannovi „zděšeni“.

V červnu 2016 televizní stanice vydala šokující dokument, který tvrdí, že Clement Freud byl ve skutečnosti pedofil. Vnuk zakladatele psychoanalýzy Sigmunda Freuda měl ve 40. a 70. letech zneužít minimálně dvě ženy, které vše v dokumentu přiznaly. Clement zemřel v roce 2009, krátce před svými 85. narozeniny. Jeho žena, lady Freud, se v den vydání dokumentu oběma ženám omluvila.

Policisté po Maddie intenzivně pátrají už devět let. Vyšetřovatelé nyní budou vyhodnocovat, jestli Clement Freud mohl mít prsty ve zmizení holčičky.

jerry ( 16. června 2016 19:57 )

Podobná záhada se nedávno stala v Egyptě. V pokoji byli tři....

stalaning ( 16. června 2016 16:26 )

Ve zmizelé holčičce mohl mít prsty opravdu jen pedofil

..krakonos500 ( 16. června 2016 14:55 )

Pěkně popořadě: nejdříve přeci musela zmizet.

1pepan ( 16. června 2016 13:07 )

Clement byl neuvěřitelně srdečný, vtipný a hned jsme si ho oblíbili..... Zajímavé, po zmizení Maddi nejvíc ze všeho toužili její rodiče po vtipech. Já bych je pořádně skřípl každého zvlášť až na krvavý džus.

pavucinka ( 16. června 2016 11:07 )

Ty oči mně někoho připomínají, a dotyčný měl též kdysi úlety s nezletilýma.

Zobrazit celou diskusi