Slavík a jeho manželka Ivana Gottová, na kterou letos po nemovitostech přepsal i agenturu Karel Gott Agency, přijali pozvání podnikatele a majitele rozvadovského kasina Leona Tsoukernika (44) a letěli spolu s ním soukromým tryskáčem do Milána.

„Měli jsme příležitost navštívit operu La traviata v legendární milánské La Scale s výjimečnou operní divou Annou Netrebko. Představení pro nás bylo operní lahůdkou a když jsme vycházeli z divadla, všem se nám hned chtělo zpívat,“ napsal si Mistr Karel Gott k  fotografii, kterou umístil na sociální síť.

S manželkou Ivankou stojí v legendárním sále La Scaly ve společenském oblečení a Mistr v ruce třímá dalekohled. Není totiž třeba riskovat to, že by mu mohlo na pódiu něco uniknout. Společnost jim kromě Leona dělal také Michal David (56) a Gottův letitý kamarád a spolupracovník Ladislav Štaidl, který v Miláně oslavil 72. narozeniny.

Legendární český zpěvák před časem porazil zákeřnou rakovinu mízních uzlin a navíc musel podstoupit operaci břicha. Evidentně je však božskému Kájovi zase dobře a po boku své manželky si může užívat skvěle strávený společný čas.

Podívejte se, jak Karel Gott řádil na Plese Českého rozhlasu!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Takhle řádil na plese Českého rozhlasu! Co řekl divákům? Karel Kopáč

Fotogalerie
80 fotografií