Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt podnikatele: Marek (†40) měl bodné rány na rukách i břiše

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp - 
27. února 2017
16:11

Tajemství okolo kruté smrti! Do penzionu Eso ve slovenské Bystričce přijel manželský pár i se dvěma dětmi. Společně se ubytovali. V sobotu ráno však záchranáři dostali zoufalý telefonát, ve kterém slyšeli volání o pomoc. Podnikatel Marek (†40) zemřel u postele pobodaný a pořezaný.

Marka našla v kaluži krve manželka, které zavolala záchranáře a policii. Řezné rány měl podle informací Nového Času na rukách, v břichu a vedle jeho těla ležel nůž. „Před sedmou hodinou jsme přijali oznámení, že je v penzionu zraněný muž. I přes snahu záchranářů zraněním na místě podlehl. Policie rozběhla vyšetřování ve věci trestného činu zabití,“ řekl policejní mluvčí Radko Moravčík.

Lidé v obci jsou zděšení. „Nevím, co se stalo, byli tu policajti, je to hrozné,“ kroutil hlavou mladý muž. Protože byl Marek z Bratislavy, místní ho neznali. Rodina zesnulého muže případ komentovat nechce. Penzion Eso byl v neděli zavřený, fungovala jenom pizzerie a cukrárna, které stojí v tom samém areálu a mají stejné majitele.

Nevíme nic, nebyl odsud,“ řekla číšnice v cukrárně. „Naše obec už pomaličku zapomněla na tragédii, která se stala před roky (expolicista zabil 2 dcery a jejich babičku). Smrt muže tuto vzpomínku oživila. Tak jako v minulosti, i teď si kladu otázku, zda se tomu nedalo zabránit,“ řekla starostka Bystričky Zdenka Maršalová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání