Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Youtuber (†35) zemřel v přímém přenosu: Nonstop hrál online hry pro charitu

Youtuber (†35) zemřel v přímém přenosu: Nonstop hrál online hry pro charitu.
Youtuber (†35) zemřel v přímém přenosu: Nonstop hrál online hry pro charitu.  (Autor: Facebook)
Autor: aba - 
23. února 2017
20:26

Brien Vigneaul, známý ve své komunitě pod přezdívkou „PoShYbRiD“ byl pětatřicetiletý hráč, který byl známý pro hraní internetové hry World of Tanks, které přenášel svým odběratelům online na síti Twitch. Během charitativní akce ale náhle zemřel.

Brien zemřel v neděli během přenosu pro své fanoušky. Účastnil se zrovna charitativní akce pro nadaci Make a Wish, což je nadace, která se specializuje na splnění přání lidí s nevyléčitelnou formou různých nemocí.

Streamovat, tedy přenášet online pozorovatelům, měl 24 hodin v kuse. Zhruba po dvaadvaceti hodinách se mu udělalo špatně a od obrazovky odešel s tím, že si jde zakouřit. Zpátky už se ale nevrátil a rodina mu zavolala sanitku. Stream byl ukončen poté, co se Brien k obrazovce dlouho nevracel, pořadatelé si totiž mysleli, že usnul.

Příčina smrti zatím není známá. Na internetu teď probíhá sbírka, která má za úkol vybrat peníze na jeho tři děti, které po sobě zanechal. Do sbírky přispívají všichni jeho fanoušci a více než polovina cílové částky byla vybrána během jednoho dne. 

"PoShYbRiD""PoShYbRiD""PoShYbRiD"

Zobrazit celou diskusi