Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlípná učitelka matematiky svedla dva žáky: S jedním měla sex na výletě s rodinou

Chlípná texaská učitelka matematiky Haeli Wey svedla dva 17leté žáky.
Chlípná texaská učitelka matematiky Haeli Wey svedla dva 17leté žáky.  (Autor: Policie)
Autor: lm - 
6. února 2017
23:00

Chlípná učitelka (29) matematiky z Texasu svedla dva své žáky, měla s nimi sexuální styk a posílala jim oplzlá selfíčka. S jedním z žáků měla dokonce sex na výletě s jeho rodiči. Do vězení ale patrně nepůjde!

Texaská učitelka matematiky Haeli Wey (29) měla intimní poměr s dvěma svými 17letými žáky. S prvním se seznámila v červnu 2015 a posléze s ním a jeho rodinou odjela na náboženskou misi do Afriky. „Oběť uvedla, že zatímco byli v Africe, jejich vztah se stal mnohem osobnější a hlubší. Propojili se i na fyzické úrovni,“ stojí v policejní zprávě.

Intimní vztah trval asi dva měsíce, dokud se student nedoslechl, že učitelka vyrazila na túru s jiným chlapcem. Zhrzený první milenec poté vše vyklopil rodičům a ti zavolali policii. Druhý chlapec vyšetřovatelům přiznal, že měl s učitelkou „sexuální kontakt“.

Haeli Wey v říjnu 2015 rezignovala na svůj učitelský post a byla obviněna ze sexu se studenty. Legální věk způsobilosti k pohlavnímu styku je sice v Texasu nastaven na 17 let, což oba chlapci splňovali, ale sex se studenty je vždy trestný. Podle právního zástupce učitelky je vysoce pravděpodobné, že Haeli Wey z případu vyvázne jen s podmínkou.

vosavopruz ( 7. února 2017 14:49 )

co máš za retarda?

salto ( 7. února 2017 09:59 )

Chlapec v 17 do toho může bušit jako hluchej do vrat, nechápu co je na učitelce chlípného

asijo ( 7. února 2017 06:27 )

Chlípné modelky taky svádí a jsou velice obdivované.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání