Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Skandál ve škole na Žďársku: Tělocvikář napadl žáka, který nechtěl cvičit!

Autor: čad - 
14. února 2017
06:11

Zaútočit na žáka (14) měl minulý týden na základní škole v Křižanově na Žďársku jeho učitel (32). Jak Blesk zjistil, okamžitě po incidentu kantor na vlastní žádost ze školy odešel.

Po školákovi prý učitel na úvod hodiny tělocviku nechtěl nic víc, než aby se zúčastnil pravidelného nástupu před zahájením cvičení. Ten odmítl! „Chlapec byl v prvním pololetí osvobozen z tělocviku, ale pro druhé už žádnou úlevu neměl,“ informovala Blesk ředitelka školy Hana Koudelková. Kantor si proto žáka, kterého ředitelka v rozhovoru s Bleskem označila jako často nezvládnutelného, vzal z tělocvičny do šaten, kde ho údajně měl fyzicky napadnout.

Nejsou svědci

„Otec žáka při návštěvě školy sice potvrdil, že k žádnému zranění jeho syna nedošlo, ale chlapec měl údajně upadnout. Nikdo jiný to bohužel neviděl,“ zdůraznila ředitelka školy. „Učitel po incidentu přiznal, že pochybil a situaci nezvládl. Požádal o odchod ze školy. Já mu vyhověla,“ dodala Hana Koudelková na adresu učitele.

„Toho učitele jsem neznala, byl tu krátce a dojížděl sem,“ říká starostka Křižanova Marie Smejkalová. „Musím se kvůli tomu co nejdříve sejít s ředitelkou školy,“ slibovala starostka.

hadaja ( 14. února 2017 16:42 )

Vzhkedem k chování dnešních "dětí" věřím tomu, že by bylo prospěšnější, kdyby mu tata ubalil z druhé strany a poslal ho za učitelem se omluvit.Dnešní volná výchova určitě ponese do budoucnosti ovoce, škoda každè rány, která padne vedle říkal náš učitel na průmyslovce.

paralenka ( 14. února 2017 15:19 )

 Já se mu nedivím. při dnešním tělocviku jsem měla chuť rozbít papulu nejméně deseti neskutečným prevítům! Ještě jsem takové dacany nezažila, napadají se, hnusně si nadávají a jsou opravdu děsní, chudáci ti, co jsou normální. Když uvážím, že jde o děti mladšího školního věku... Se těším, že mi ujedou nervy a budu vyhozena. Taková úleva!!!

prudilka ( 14. února 2017 12:37 )

no škandál prostě, sama bych mu ještě jednu liskla doma za to že bonzuje.

jetotak ( 14. února 2017 11:49 )

 Spratek očividně nerespektoval školní řád. Potrestán by měl být, i když u takových, nějaká důtka nic neznamená. Pořádná přes papulu by měla větší efekt, pokud se z něho nyní nebude dělat oběť.

merlina29 ( 14. února 2017 11:37 )

Dutkama po čuni!Chytit za pačesy a vší silou hlavou o zeď!A i to by bylo málo.Rozežranci!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání