Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivé podezření rodinného přítele zmizelé dívky: Míšu (12) někdo unesl!

Autor: aba - 
13. ledna 2017
20:31

Pátrání po dvanáctileté Míše stále pokračuje. Policisté prověřují všechny možné informace a indicie, které by mohly vést k nalezení holčičky, prozatím však bez úspěchu. Teď ale promluvil rodinný přítel, který znal Míšu od narození. Co si myslí o jejím zmizení?

Policisté se s podobným případem ještě nesetkali. Za celou dobu pátrání po Míše Muzikářové nenašli žádnou stopu, která by vedla k odhalení pohybu dívky. Ani bezpečnostní kamery neodhalily, kde dívka je, naopak na záznamu z nich se vůbec nevyskytuje.

Rodinný přítel Pavel Havlík, který zná Míšu odmalička, má ale na věc jiný názor. Pro televizi Prima v rozhovoru uvedl, že mu celá věc přijde divná. „To úsilí na to, aby se našla, je malý. Má to tři sta metrů od baráku, tak to už je divný. Nechci myslet na to nejhorší, ale mám pocit, jako že ji někdo někam vzal,“ svěřil se se svým děsivým podezřením.

Kriminalisté ve čtvrtek na mimořádné tiskové konferenci uvedli, že pracují se dvěma verzemi. „Vidíme jako velmi pravděpodobné, že se mohla stát obětí závažného trestného činu. To je první varianta. Druhá varianta je, že odešla z domova dobrovolně. Obě tyto varianty jsou v současné době rovnocenné. Obě je prověřujeme a zatím nemáme informace o tom, že bychom jedné z těch variant mohli dát přednost,“ řekl náměstek krajské policie Zbyněk Dvořák.

Míša neměla nikdy žádné problémy doma ani ve škole a pravděpodobnost toho, že by Míša sama utekla, se snižuje. Kriminalisté se obávají, že se stala obětí závažného trestního činu. Pokud jste Míšu viděli, nebo máte nějaké informace o tom, kde by se mohla vyskytovat, zavolejte na linku 158 nebo kontaktujte policii na jakékoli policejní služebně. 

brunda ( 20. ledna 2017 21:06 )

souhlas!!!!

placak ( 15. ledna 2017 23:05 )

Alumno: mate vynikajici odhad! Ja mela tu cest s timto "clovekem" chvilku chodit a je to velmi podivny clovek

Beninecka ( 15. ledna 2017 14:53 )

Ja bych jim ji nehledala buhvi co v tom je treba chteji holku podporovat v zaskolactvi tak ji ukrili nekam k pribuznym ci znamym a aby to nebylo nekomu podezrele tak si vymysleli zmizeni.

alumno ( 14. ledna 2017 08:49 )

Ten profil Pavel Pája Havlík ještě jde (kromě nenormálních citových výlevů), horší je ten, co se jmenuje jenom Pavel Havlík, ten je opravdu podivnej.

alumno ( 14. ledna 2017 08:41 )

Tou dobou odcházela z domu její matka do práce, zřejmě proto byla už takhle brzo vzhůru. Taky je klidně možné, že měla nějaké nulté hodiny, ty bývají na každé škole, jsou to nepovinné předměty, něco jako kroužky, a začínají už od 7 hodin, nebo i dřív. Třeba počítače, cvičení, konverzace z cizího jazyka, různé doučování apod. A pro puberťáky je normální, že jako úplně první věc, kterou ráno udělají, otevřou Facebook, aby se podívali co je nového a něco napsali. Většina puberťáků (a nejen jich) je na Facebooku závislá. A píšou tam blbosti, mohla tam třeba kámošce psát, jak se vyspala, nebo tak. Nejspíš to nebylo nic zásadního. Ale jinak souhlasím - mohl jí něco udělat někdo z baráku, nebo jí někdo někam odvézt. Nicméně jak tak vidím, co je to za rodinu (matka nacistka a prý taky alkoholička, rodinný přítel soudě podle jeho FB taky hodně divný), tak bych se vsadila, že za tím stojí někdo z okruhu rodiny (třeba některý z bývalých partnerů její matky apod.)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání