Týden poté, co Felix Slováček v talk show Markéta dráždí celebrity! veřejně vyznal lásku milence Lucii Gelemové, to samé udělala Dáda. S Italem totiž strávila několik láskyplných dnů, a to ji utvrdilo v tom, že konečně zažívá nejenom klid, ale přízeň milujícího muže.

„Můj přítel je velmi pozorný, milý a hlavně gentleman. Vždycky se mi líbil, ale v době, kdy jsme se stýkali, jsem měla malou dceru a syna, takže nic víc mezi námi nemohlo být. A paradoxně v době, kdy jsem byla nejvíc nešťastná, tak se objevil a udělal mě šťastnou. Chci vzkázat Felixovi, že jsem stejně a možná ještě víc šťastná než on s Lucií Gelemovou,“ řekla Blesk.cz Dáda.

Video
Video se připravuje ...

Co si Dáda Patrasová myslí o Felixovi a jeho lásce k milence?  Blesk TV

Manželé Slováčkovi společně bydlí ve vile na Vinohradech. „Každý obýváme svou část, občas se potkáme a prohodíme spolu pár slov. Felix dokonce včera opravil něco, o co jsem ho žádala už dva roky. Najednou to jde,“ směje se zpěvačka, která jen září.

Na party v hotelu Sheraton, kde se představoval box pro maminky, vyrazila v červených koktejlkách a lodičkách stejné barvy. A vypadala opravdu super. „S Felixem jsme spolu prožili 40 let, takže kdyby potřeboval pomoct, nebo byl nemocný, ráda mu pomůžu, ale jako partnera už nikdy. Pro mě je naše manželství uzavřená věc a jsem opravdu šťastná, že jsem ve svém věku potkala muže, kterého miluji a on miluje mne,“ dodala Patrasová.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová vrací úder Felixovi: Vyznala lásku italskému milenci! Blesk TV

Fotogalerie
25 fotografií