Saxofonista a neúspěšný kandidát na senátora se s malířkou poprvé setkal před dvěma roky v lékárně. On si šel pro léky, ona tam vypomáhala. „Přeskočila mezi námi ta pomyslná jiskra, která časem rozpoutala ohýnek a potom peklo,“ rozpovídal se Slováček v talkshow Blesku Markéta dráždí celebrity s tím, že přemýšlel i o tom, že by se od své manželky odstěhoval.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: Veřejné vyznání milence! Zamiloval jsem se a být s ní je nádherné. Přeji Dádě, aby poznala to samé. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Lucie je takový formát, že jsem to dokonce chtěl udělat. Lucie je skvělá, mladá, krásná, talentovaná a velmi pracovitá, prostě skvělá ženská,“ netají se Felix svými city. „V první fázi jsem byl zamilovaný, ale teď už je to jiné, je to prostě nádherný vztah,“ míní největší nevěrník českého showbyznysu.

Fotogalerie: Slováček a jeho ženy aneb Jak Lucie…
57 fotografií

Když před rokem prasklo, že se Felix stýká s Lucií, dala mu manželka nůž na krk. S hudebníkem to ale ani nehnulo. „To by mi Dáda musela dávat nože na krk úplně jinak, než je dávala. Musela by se chovat jinak, co by mě na ní přitahovalo více než na Lucii,“ tvrdí Slováček a dodává: „S Dádou máme teď přátelský vztah, bydlíme ve vile na Vinohradech a žádná Itálie mezi námi není.“

KLÍČOVÉ FOTKY MILOSTNÉHO TROJÚHELNÍKU KOLEM FELIXE ZDE>>>

A jak se dívá na to, že jeho o 40 let mladší milenka třeba jednou bude chtít děti? Troufl by si ještě na roli otce? „To mě nenapadlo. Pořád si ještě myslím, že má otec svou ratolest doprovodit do první třídy. A to nevím, zda by se mi povedlo. I když vyloučit nikdy nic nemůžete…“ usmívá se hudebník.

VŠE O FELIXI SLOVÁČKOVI A JEHO NEVĚŘE ZDE>>

Fotogalerie
37 fotografií