Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Skandální obchod v Německu: 6 týdenní holčička za 135 tisíc!

Pár imigrantů prodával holčičku na internetu.
Pár imigrantů prodával holčičku na internetu.  (Autor: Reprofoto)
Autor: haj, kat - 
16. října 2016
09:23

Máte pocit, že přes internet se dá koupit snad všechno? To si zřejmě myslela i jedna rodičovská dvojice z německého Duisburgu, jelikož na aukčním portálu eBay zveřejnila inzerát, v němž nabízela k prodeji šestitýdenní miminko!

„Dítě, 40 dní staré, jmenuje se Maria. Cena: 5000 eur,“ zněl stručný popis »produktu«, který byl navíc doplněn i čtyřmi fotografiemi malé holčičky. Jelikož nabídka dítěte za zhruba 135 tisíc vypadala jako vážně míněná, provozovatel webu neváhal a informoval policii. Inzerát byl pak po půl hodině ze serveru smazán.

Ta brzy vypátrala, že byl inzerát zveřejněn z počítače v bytě mladého páru imigrantů, pocházejícího nejspíš z Blízkého východu. Muž a žena ve věku 20 a 28 byli zatčeni a vyšetřovatelé si je vyslechli a poté zase propustili na svobodu.

Není známo, co dvojice o nevšední nabídce vypověděla a zda se jednalo o zoufalý akt ve finanční tísni nebo jen o hloupý vtip. Každopádně byla holčička páru odebrána. Zda šlo opravdu o jejich dceru, je zatím v šetření policie.

 

prycsnima ( 16. října 2016 11:58 )

 Děti neprodám ale mohu udělat.

nyxx ( 16. října 2016 09:50 )

No bóže, udělají si deset dalších dětí, jak je to u nich zvykem a jedno prodají. V tom množství se to ztratí.

Zobrazit celou diskusi