Dostat herečku na večírek je horší než zajistit světový mír. Proto všechny šokovalo, když se Jaroslava Kretschmerová objevila na premiéře filmu Božská Florence s Meryl Streep v hlavní roli. Ale málokdo tuší, že Jarka je s rolí Florence už osm let spjatá. Hraje ji totiž v představení Ona je božská v Divadle Kalich.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní rozhovor s Evíkem alias Jarkou Kretschmerovou!  Markéta Reinischova, Petr Soukup

„Po osmi letech mohu říct, že jsme si s Florence konečně sedly. Je to role opravdu těžká, ale o to víc mě to baví,“ řekla Blesk.cz herečka, která tvrdí, že média nemusí, ale vedle voskové figuríny Meryl Streep dováděla jako malá. „Nemám ráda zájem o svou osobu, ale jednou za čas si to užiju, vyblbnu se a na dlouho mě zase nikdo neuvidí. Dneska to dělám kvůli Florence,“ smála se Jarka.

Před premiérou pokřtila stejnojmennou knihu a pak si užívala film. Po jeho zhlédnutí nešetřila slovy chvály. Kretschmerová hraje v několika divadelních představeních a v jednání je i film.

„Měla jsem takové klidné léto s občasnou prací. Vystačím si s dovolenou v Čechách. Je tady tolik krásných míst, že nepotřebuji moře,“ dodala Jarka, která se po dlouhé době setkala s bývalou hlasatelkou Marií Tomsovou. S tou si zahrála ve filmu Slunce, seno a pár facek. Dámy byly tak rády, že se vidí, že nechyběl polibek na uvítanou.

Fotogalerie
16 fotografií