Herec Shah Rukh Khan je známý především v Indii. Své fanoušky má ale po celém světě, i v Praze. To dokazuje video z natáčení na Karlově mostě, kde si miláčka Bollywoodu kolemjdoucí nadšeně fotili.

Shah Rukh Khan se natáčením v pražské metropoli chlubí na sociální sítích. Na Instagramu zveřejnil video z jednoho z muzeí, které nazval Pretty Prague, v překladu Hezká Praha. Poslal mimo jiné pozdravy svým fanouškům a poznamenal, že tak jako muzeum, je v Praze krásné všechno

Pretty in Prague...

Video zveřejněné uživatelem Shah Rukh Khan (@iamsrk),Srp 20, 2016 v 8:31 PDT

 Kdo je Shah Rukh Khan?

Celosvětově známá indická herecká hvězda Bollywoodu. Na svém kontě má několik desítek filmů. Ty nejslavnější, které překročily hranice Indie, natočil sám a sám si v nich i zahrál. 

Newyorský časopis Newsweek jej označil za 41. nejmocnějšího muže planety, a když v roce 2008 uváděl na berlínském festivalu Berlinale svůj film OM SHANTI OM, lístky na něj zmizely během sedmi minut a sám Shahrukh se dočkal od stovek evropských fanoušků předlouhého potlesku ve stoje. Ještě bouřlivější přijetí měl na stejném místě o dva roky později, když přišel představit celosvětově úspěšný snímek MY NAME IS KHAN - podle pořadatelů o něj byl větší zájem než o jakoukoli jinou hvězdu v celé historii Berlinale.