Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Doupě českého Vlka z Wall Street: Petr Sisák se zašíval v apartmánu za 50 milionů

Autor: poe - 
31. ledna 2016
20:00

Kapela nahých blondýnek a závěje kokainu… Leonardo DiCaprio si to coby Vlk z Wall Street uměl užít. Jak si to na stejné adrese vychutnával Petr Sisák (48), který také uměl vydojit z různých společností miliony? Blesk přináší unikátní pohled do jeho „luxusního doupěte“.

Podle dokumentů, které jsou k dispozici na internetu, si Sisák byt s terasou přímo v srdci amerického finančnictví (4 minuty chůze od newyorské burzy) pořídil v roce 2009. Zaplatil za něj 1,833 milionu dolarů, což by dnes bylo více než 45 milionů korun, v době nákupu za něj ale dal „jen“ 32,5 milionu korun.

Byt se nachází v 37. patře výškové budovy s číslem popisným 75 na Wall Street. Rozlohu má přes sto metrů čtverečních. Původně se v něm počítalo se dvěma ložnicemi, obývákem s kuchyní a dvěma koupelnami. Podle dostupných plánků byl však nakonec jeden pokoj zrušen, čímž si Sisák vytvořil ještě větší prostor k životu s výhledem na Manhattan i záliv.

Podle odhadů realitních serverů má dnes byt hodnotu minimálně o 5 milionů korun vyšší. Sisák ho zkoušel pronajmout za zhruba 134 tisíc korun měsíčně. Bezúspěšně – „finančních vlků“ asi ubývá i v Americe.

Petr Sisák stojí v pozadí snad každé kauzy, která hýbala Českem a kde se ztrácely stamiliony až miliardy: od případu Key Investments se zašantročenými penězi měst i pražských částí po peripetie pražské Slavie. Má trvalé bydliště na Maltě, titul JUDr. a na krku obvinění z manipulace s insolvenčními řízeními. Místo na Manhattan teď kouká do mříží a hrozí mu až 15 let vězení.

OlegStoklasa2018 ( 17. června 2018 12:18 )

Tohle jsou lidé kteří stojí za Sisakem: Specialisté na nepřátelské převzetí firmy (hostile takeover) Cíl: ovládnout cílovou společnost přes její nesouhlas. Braňte se: Otávené pilulky (Poison Pills), Sebevražedné pilulky (Suicide Pills), Zlatý padák (Golden Parachute, Lidské otrávené pilulky (People Pills) a další Nebojte se požádat o pomoc třetí stranu. Země původu: Česko, Slovensko, Rusko, Ukrajina, Srbsko, Chorvatsko, Dagestán, Polsko Klíčové osoby: V. Mougadov , V. Gasajniev, D. Gasajniev, Alexandr Stěpanovič, Petr Vladovič, D. Sljuka, A. Gegolaj, L. Beširovič, M. Omar, K. Murgič, M. Kuznetsov, A. Kuznetsov, J. Bartwicky, A. Sapronov, R. Muradov, D. Karev, S. Karev, O. Dosov, V. Dosov, A. Ignatěnko, A. Mamonov Pozor si dejte: podvod, legalizace výnosů z trestné činnosti, legalizace výnosů z trestné činnosti z nedbalosti, způsobení úpadku, porušení povinnosti v insolvenčním řízení, pletichy v insolvenčním řízení, neoprávněný přístup k počítačovému systému a nosiči informací, poškození záznamu v počítačovém systému a na nosiči informací a zásah do vybavení počítače, poplatkové a devizové zkrácení daně, neodvedení daně, zkreslování údajů o stavu hospodaření a jmění, zneužití informace a postavení v obchodním styku, poškození finančních zájmů Evropské unie a dále na veškerý platební styk.

havran2 ( 1. února 2016 09:50 )

TAKOVÝCH JE V ČESKU VÍC,JEN JE NAJÍT,MILIONY JIM ZABAVIT A POTRESTAT JE ! ! !

kundamerkel ( 1. února 2016 03:31 )

Tenhle dement nikoho nezajima.Dulezity je,ze i v muslimsko-negerskem Nemecku se najdou politici,kteri se neboji,jako pani Frauke Petry,s niz se naprosto ztotoznuji v tom,ze nejen nemecka,ale vsichni prislusnici evropskych policii by meli ty muslimsky uprchlicky potkany strileta s nimi takz.Slunickare,t.j.placeny mor,ktery se nam snazi rozvratit Evropu.Merkelovou,tu obrsvi.ni,predsedu Evropske Rady a jim podobnou zku.rvenou,americkymi teroristy placenou verbez.

santikxauz ( 1. února 2016 01:09 )

Na Borech to nebude mít o moc horší.

ladybug ( 1. února 2016 01:01 )

jancibobo64: jo v každý slovenský vesnici máte někoho, kdo vydělal milliony na US burze.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa