Vztahy se přiostřují a všichni se bojí, kam až je možné, aby to došlo. „Rychtář junior šel na policii a podal na svého otce trestní oznámení, protože je přesvědčen, že se ho pokusil připravit o život tím, že mu už několikrát povolil šrouby na jeho autě,“ uvedl v deníku Aha! důvěryhodný zdroj.

„Dne 27. 7. 2015 jsem v ranních hodinách zjistil, že obě zadní kola mého vozidla jsou povolená. Všechny šrouby byly zašroubované jen na tři otočení,“ uvedl do protokolu syn vdovce po Ivetě Bartošové.

„Dal jsem si to do spojitosti s SMS, která mi přišla v ten den: Dávej na sebe pozor, když jezdíš! Tuto zprávu mi zaslal ze svého telefonního čísla,“ dodal Rychtář mladší. Ten se mimo jiné chce nechat přejmenovat, aby už se svým otcem neměl nic společného.

Josef Rychtář starší všechno popírá a prohlašuje, že je jeho syn blázen. „Měl by se jít léčit na psychiatrii. Jeho auta jsem se nedotkl a nikdo mě u něj ani nemohl vidět, protože jsem v místě, kde bydlí, dlouho nebyl,“ vyjádřil se v deníku Aha! Rychtář.

Fotogalerie
10 fotografií