Zůstal stát jako opařený! Když se u vily Josefa Rychtáře (57) v pátek podvečer objevili policisté se soudním vykonavatelem a zakázali mu vstup do domu, kde žije s exmanželkou Darinou Novou (57), došla mu slova. Po chvíli však začal běsnit. Nedbal na uniformy a vulgárně nadával své bývalé ženě. Zdemoloval také vybavení domu. Nedělní Blesk přinesl časovou osu událostí pátečního večera, včetně toho, jak se vdovec po zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) snažil své chování úsměvně vysvětlit.

17:55

Do říčanské vily vstupuje soudní vykonavatel v doprovodu dvou policistů. Rychtářova exmanželka Darina tedy uspěla se žádostí o předběžné opatření. Nechala vykázat svého exmanžela z domu kvůli domácímu násilí ze vzájemného incidentu z 5. července. Josef ji nesmí 30 dní jakkoli kontaktovat.

18:30

Soudní vykonavatel seznámil vdovce po Bartošové s podmínkami soudního rozhodnutí a umožňuje mu naposledy vstoupit do vily, aby si odnesl osobní věci. Rychtář se chopil šance a začíná ničit vybavení domu. Přestříhává všechny kabely u elektrických spotřebičů. Sporák, pračka, myčka, lednice a další vybavení se stávají nefunkčními.

19:10

Spolu se synem Janem (27) odnáší Rychtář z vily Helenka sporák a umísťuje jej do zahradního altánku. „Přece nebudu měsíc bez sporáku, na čem bych si vařil. Navíc jsem zrovna pekl šunkofleky, tak na ně nebudu čekat měsíc, než zase budu smět do domu,“ vysvětluje své konání Josef.

19:55

Poté, co vykázaný Josef, který nyní bude přespávat v přístavku, odkud řídí svoji bezpečnostní agenturu, opět zprovoznil sporák, dopekl večeři a spolu s částí své rodiny hodlá povečeřet. Nedělnímu Blesku se pochlubil svým kulinářským výtvorem.

Co se dělo pak? Další informace najdete v Nedělním Blesku

Další fotky a informace k Rychtářově amoku již v Nedělním Blesku
Autor: Blesk

Fotogalerie
8 fotografií