Jakožto prezident FA se princ William setkal s anglickým ženským fotbalovým týmem Lionesses (Lvice), které jsou horkým kandidátem na vítězství ve světovém šampionátu. Dámy si pro něj připravily pěkný dárek. William obdržel maličkatý fotbalový dres se jménem své dcery: Charlotte a číslem 1.

Při té příležitosti se William o svých dětech rozpovídal. „Řekl, že George je velmi temperamentní a Charlotte je ho schopná udržet vzhůru celou noc,“ vyprávěla po setkání s princem kapitánka týmu.Charlotte mu tak už připravila pár bezesných nocí.“

Přesto ale William prohlásil, že je šťastný, že má obě děti u sebe.

Všechny členky týmu byly ze setkání s princem nadšené, ale ještě více tuto skutečnost oslavovali jejich trenéři, Mark Sampson prohlásil, že tato návštěva vypovídá o tom, co hra žen znamená a jak velké podpoře se skutečně těší.

Trenéři také vtipkovali o „strašném povolání" prince, který jakožto prezident FA bude předávat vítěznou trofej, a je dost dobře možné, že se Lionesses utkají s týmem Arsenalu, kterému je tělem i duší oddaný Williamův mladší bratr princ Harry.

Fotogalerie
7 fotografií