Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nevěsty pro Harryho: Kterou krásku by si měl vzít?

/
  • Která si Harryho vezme?
    17. května 2015 ● 18:38

    Británie má jasno! Nejznámější „starý mládenec“ princ Harry by měl přestat blbnout a konečně do toho praštit. Zatímco jeho bratr správňák William už má čtyřčlennou rodinu, Harry trvá na svém: Nejsem žádná Bridget Jones, samotnému je mi dobře. Každopádně média už mu potenciální manželky vybrala a není jich málo.

  • 1.

    Chelsy Davy

    Favoritkou všech favoritek je podle britských médií Harryho první láska Chelsy Davy, která se nedávno rozešla s klenotníkem Charlesem Goodem. Šušká se, že princ a v Zimbabwe narozená kráska jsou znovu v kontaktu.

    Chelsy Davy (29
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Cressida Bonas

    Outsiderkou ale rozhodně není ani další Harryho bývalka Cressida Bonas, která se navíc může pyšnit modrou krví. Podle mnohých je jedinou ženou, která kdy dokázala urozeného rebela zkrotit.

    Cressida Bonas (26)
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Mollie King (27)

    Tahle britská zpěvačka je přesně Harryho typ a taky spolu párkrát byli na rande. Jenže upovídaná Molly si pustila pusu na špacír a vše pověděla novinářům, takže se s ní Harry rozloučil a nějaký velký návrat se čekat nedá.

    Mollie King (27)
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Natalie Imbruglia (40)

    Světoznámá zpěvačka má za sebou neveselý rozvod a povídá se, že si s Harrym rozumí. Své kamarádce se prý svěřila, že je její urozený kamarád velmi sexy a okouzlující. Natálie je ale přeci jen o deset let starší než Harry, a tak Britové s jejich vztahem příliš nepočítají.

    Natalie Imbruglia (40)
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Ellie Coulding (28)

    Britská popová princezna loni Harryho nominovala do kyblíkové výzvy a na oslavě jeho třicátých narozenin mu zazpívala píseň plnou vášně. Je ona ta pravá?

    Ellie Coulding (28)
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Anna Friel (38)

    Tahle kráska na 38 rozhodně nevypadá! Herečka prý Harryho okouzlila na jednom zápase póla, netrvalo dlouho a dvojice si vyměnila telefonní čísla.

    Anna Friel (38)
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    Joss Stone (28)

    Sice má černý puntík (nikoli u bouřliváka Harryho, ale u královny) za to, že se nechala fotit nahá, princovi ale zamotala hlavu, když ji viděl zpívat na koncertě pro Dianu v roce 2007.

    Joss Stone (28)
    Autor: profimedia.cz

  • 8.

    Alice Farquhar (27)

    Alice měla ke královské rodině vždycky blízko. Je sestrou Williamovy první přítelkyně Rose a jednou taky randila se současným přítelem Pippy Middleton Nico Jacksonem. Pracuje pro společnost Belvedere Vodka, takže by mohla Harryho zásobovat jeho oblíbeným drinkem.

    Alice Farquhar (27)
    Autor: profimedia.cz

  • 9.

    Amanda Sheppard (31)

    Tahle kráska už má za sebou jeden rozvod. Její manželství vydrželo pouhé dva roky. S Harrym ale několikrát pařila, naposledy na svatbě jednoho z Harryho kumpánů.

    Amanda Sheppard (31)
    Autor: profimedia.cz

  • 10.

    Astrid Harbord (33)

    Astrid je Harryho dlouholetá kamarádka, která se alkoholu rozhodně nevyhýbá, a podle britských médií má dvojice za sebou už nejméně jeden opilecký úlet.

    Astrid Harbord (33)
    Autor: profimedia.cz

  • 11.

    Susanna Warren (26)

    I kdyby se Harrymu nelíbila, má tohle děvče protekci u jeho babičky. Je totiž dcerou šéfa královských stájí. Možná je ale na princův vkus trochu nudná – na večírcích prý ráda hraje Rachmaninova.

    Susanna Warren (26)
    Autor: profimedia.cz

  • 12.

    Emma Watson

    Jedna z nejoblíbenějších britských hereček by na Harryho mohla použít něco z kouzel, která se naučila coby čarodějnická učednice Hermiona. O tom, že se spolu tajně stýkají a Harry jí posílá důvěrné maily, se napsalo už mnoho…

    Emma Watson (25)
    Autor: profimedia.cz

  • 13.

    Princezna Maria Laura

    Belgická princezna, která přežila hororovou nehodu autobusu a kterou její maminka úzkostlivě skrývá před veřejností, by podle královské rodiny byla jako šlechtična pro Harryho jistě tou pravou. Navíc je blonďatá a pro takové má princ slabost!

    Princezna Maria Laura
    Autor: profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 27

sores: Přijde mi jak nevyzrálé velké dítě! Ten ať se snad raději vůbec nežení, nevypadá jako rodinný typ.

(18. 05. 2015 13:05)

hrr33: tonny44 a jsi spokojenej.. vypustil sis ventil, ponadával sis a hned je ti na světě lépe co? Všichni lidé jsou fuj jenom ty... jsi ta hvězda spravedlivá

(18. 05. 2015 08:39)

cipisek134: A na co koukáš? Na Ulici? Nebo na Ordinaci?

(18. 05. 2015 06:47)

cipisek134: A zerzavý chlupy vokolo něj.

(17. 05. 2015 22:01)

vosavopruz: na hokej nekoukam,je to blbost

(17. 05. 2015 21:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy