Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z vraždy krásné Andrey obvinili Norberta: Je to sukničkář a prolhaný podvodník!

Autor: shp - 
15. května 2015
10:13

Odešla na rande, ale zpátky se už nikdy nevrátila. Tělo krásné Andrey (†25) našel brutálně zohavené v bratislavské Petržalce kolemjdoucí. Mrtvola ležela na hromadě hlíny, na tváři měla monokly a její ušní lalůčky byly urvané. Tři dny po hrůzném nálezu už policie z vraždy krásné Slovenky obvinila Norberta M. (40). Jeho strašlivá pověst mluví za vše.

Podezřelý se díky informacím kamarádů zavražděné ženy dostal policii do rukou již den po nálezu těla Andrey. Podle informací Nového Času byl v době brutální vraždy pod vlivem alkoholu.

Rozvedený Norbert nemá dobrou pověst. Jeho známí tvrdí, že střídal ženy a tyto mimomanželské aktivity neměly žádné hranice. Andreu měl zavraždit na teprve druhém rande.

Norbert bydlí od místa, kde Andreu napůl svlečenou odhodil poté, co ji znásilnil, ubil k smrti a zmrzačil, jen kilometr. Jeho sousedé jsou z události v šoku. A to i přes jeho špatnou pověst.

Od úterka tu jsou policajti každý den. Všechno fotí. Až doteď jsme nevěděli, co se děje,“ neskrýval překvapení soused Peter (62). „To nemyslíte vážně! Znám ho od dětství. V životě měl smůlu na ženy, byl dvakrát ženatý,“ reagoval další muž, který obviněného znal dobře jako vlastního syna.

Norbert se rád seznamoval s opačným pohlavím i na sociálních sítích. Podle všeho tak poznal i Andreu. Stačila dvě rande a ze začínajícího vztahu se stala otřesná tragédie. „Nechápu, proč to udělal. S první manželkou má krásnou, už dospělou dceru. Rozvedli se. Vím, že před rokem se mu narodil syn s další partnerkou,“ popsal Norberta jeho obchodní partner Lubomír.

Žádná pěkná slova o něm ale z úst nevypustil. „Měl rád ženy, vím, že měl i mimomanželské aktivity,“ dodal. „Před čtyřmi roky jsem z něj udělal společníka své firmy, slíbil mi velkou zakázku v oblasti strážní služby. Jenže to byla jen planá slova, proto jsme se velmi rychle rozloučili,“ pokračoval Ľubomír.

S novou známostí se Andrea pochlubila jediné kamarádce, o čtyřicátníkovi nevěděla nic ani její máma. „Nikdy jsem o takovém muži neslyšela,“ řekla. Obviněnému hrozí za obzvláště brutální čin 15 až 20 let vězení.

Vyučený kuchař Norbert vystřídal v minulosti více zaměstnání. Podle slov jeho bývalého společníka nejdéle vydržel v hotelu, kde pracoval jako barman a číšník. „Delší dobu byl nezaměstnaný. Blázen, dostal nabídku do Anglie za 45 tisíc a nevzal to,“ uzavřel jeho bývalý obchodní partner.

bandour ( 15. května 2015 12:58 )

.krakonos5oo. ( 15. května 2015 12:53 )

Pekná merdulienka. Škoda jí.

bre-burda ( 15. května 2015 11:41 )

Jak žila, tak skončila. S čím kdo zachází, tím také schází. Jestli naletěla nějakému gaunerovi tak byla zřejmě na štíru i s intelektem. - Kde jako má být ta krása? Čeho pak litovat?

dobby ( 15. května 2015 11:23 )

Podle sebe soudím tebe, pizdo?

krucipisek1 ( 15. května 2015 11:12 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání