Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Omyl policie v Jihlavě: Prostřelenou hlavu vyhodnotili jako infarkt!

Autor: cad - 
25. března 2015
12:50

Zní to téměř neuvěřitelně, ale lékařka záchranné služby a přivolaní kriminalisté přehlédli na mrtvém muži v Jihlavě střelnou ránu v hlavě! Policisté nyní dál pátrají po vrahovi jihlavského prodavače elektronických cigaret Jaroslava D. (60).

Toho před několika dny jeho kolegyně našla mrtvého v prodejně v centru města. Přivolaná lékařka záchranné služby včetně policistů však případ uzavřela jako náhlé úmrtí. Stalo se tak i přesto, že o dva dny později nájemníci domu, kde k úmrtí došlo, Blesk.cz popsali, že z prodejny slyšeli hádku a pak i ránu, která mohla být výstřelem.

Až nařízená zdravotní pitva prokázala fatální selhání, jak zdravotníků, tak i policistů. Vrah však už v té době získával čas. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ řekl Blesk.cz ve středu šéf krajských kriminalistů Pavel Kubiš, jehož tým případ nyní vyšetřuje.

Blesku se podařilo zjistit, že zavražděný Jaroslav D. měl průstřel hlavy. „Ta rána nebyla vůbec vidět. Nikde nebyla na podlaze žádná krev. On měl jen krev pod nosem a všichni se domnívali, že si to způsobil sesutím těla,“ informoval Blesk.cz zdroj, který si přeje zůstat v anonymitě.

eremita ( 25. března 2015 23:17 )

Doktorka z RZ to odflákla, nepoznala násilné úmrtí, koroner - lékař aspoň nařídil soudní pitvu. Policisté nejsou odborníky na hledávání příčin smrti, pracují jen s předloženými fakty kompetentních lékařů. A hledají pachatele násilného činu. Vraha.

zelena.karkulka ( 25. března 2015 22:13 )

nepřekvapuje mě to

naidka ( 25. března 2015 20:48 )

Buban, jsi hodná, ale já na to dopisování moc nejsem. Hodit řeč můžeme i na Blesku, pokud se diskuze posune z hlavní stránky, dál už to nikdo nečte. Doufám, že se tě to nijak nedotklo. Ahoj.

buban ( 25. března 2015 20:11 )

No tak nic, tak ahoj.

krucipisek1 ( 25. března 2015 18:55 )

Na pitevne neobzivl tak vlastne smrt odhadli spravne...toz je vse oukej.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání