Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kostrou ve studni se chlubil kamarádovi: Byl to jeho zavražděný známý!

Kostrou ve studni se chlubil kamarádovi
Kostrou ve studni se chlubil kamarádovi  (Autor: Blesk - Jitka Pecharová)
Autor: ČTK - 
13. března 2015
15:05

Policie obvinila osmatřicetiletého muže z vraždy v obci Honětice na Kroměřížsku, kde byly v úterý nalezeny kosterní pozůstatky mužského těla. Obviněný v domě dříve se svou družkou žil. K činu odmítl vypovídat. Pokud ho soud uzná vinným, hrozí mu deset až 18 let vězení. ČTK to dnes řekl krajský policejní mluvčí Petr Jaroš. 

Obviněný a jeho družka se do domu stěhovali před několika lety. Výjimečné u této dvojice nebylo celodenní popíjení alkoholu, a to i se svými kamarády. Jeden z nich už se domů nevrátil. „Prozatím neznáme datum, kdy k vraždě došlo, nicméně toho dne trávil čas obviněný muž se svou družkou a jedním z přátel pitím alkoholu,“ popsal Jaroš. 

Během večera se podle něj muži pohádali a hádka skončila potyčkou. „Obviněný muž svého soka vytlačil z domu a tam jej opětovně fyzicky napadl. Podle dosavadních výsledků vyšetřování vzal do ruky prozatím nezjištěný kovový předmět a muže opakovaně udeřil do hlavy. Ten zraněním pravděpodobně na místě podlehl. Aby zahladil stopy, hodil tělo zavražděného muže do studny,“ doplnil Jaroš.

 

Kosterní ostatky ve studni ležely dlouho, a nebýt toho, že se obviněný muž pochlubil svému známému, dost možná by nebyly nalezeny nikdy. „Tak se nestalo a kriminalisté za významné a nenahraditelné pomoci policejních potápěčů ze dna odebrali značné množství stop,“ uvedl policejní mluvčí. K totožnosti zavražděného policie zatím nechce bližší informace uvést.

„Až výsledek znaleckého posudku z oboru biologie a genetiky potvrdí, či vyvrátí skutečnost, že je zavražděným mužem skutečně ten, k němuž prozatím vedou všechny zajištěné stopy,“ řekl Jaroš. Obviněný byl v minulosti podle něj třikrát odsouzen za majetkovou trestnou činnost. 

mortis69 ( 14. března 2015 00:08 )

To naši politici maj kostlivce ve skříni

tgbb. ( 13. března 2015 17:16 )

Ta studna byla na pitnou vodu? Hnus.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání