Smrt úspěšného producenta, podnikatele, mecenáše Cen Thálie a milovníka krásných žen byla nahlášena policii v pondělí v deset hodin dopoledne. „Jeho smrt zavinila zřejmě nešťastná událost. Nejspíš to bude tak, že uklouzl v koupelně,“ řekl Blesku dobře informovaný zdroj.

Podle toho, že poslední, s kým si telefonoval, byla v pátek jeho blízká přítelkyně zpěvačka Míša Nosková (32), mohl Kovarčík zemřít už před víkendem! V luxusním pronajatém bytě na pražských Vinohradech ho pak našli až po čtyřech dnech!

Podívejte se na Bleskové zprávy:

Video
Video se připravuje ...

Producent hvězd: Podivná smrt v koupelně! A detaily leteckého neštěstí nad Alpami! redakce Blesk TV

Přivolaný lékař na místě nedokázal jednoznačně určit příčinu smrti, vzhledem k tomu byla nařízena soudní pitva. Podle jejích prvotních výsledků bylo cizí zavinění vyloučeno a jako příčina smrti byla předběžně stanovena zdravotní komplikace. Případem se kriminalisté nadále zabývají,“ řekla Blesku mluvčí Policie ČR Iveta Martínková.

Poslední láska

Jako poslední se po Kovarčíkově boku objevovala půvabná blondýnka Kateřina Klausová (22), Miss Golf 2013. Doprovázela jej v posledních týdnech jak na České lvy, tak na premiéru muzikálu Mamma Mia!. „S Peterem jsem si naposledy volala minulé pondělí, pak už nebral telefon. Myslela jsem, že má jen nějakou virózu a odpočívá...,“ řekla s pláčem Blesku blonďatá kráska.

Jak Kovarčík o své poslední blondýně mluvil? Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Záhadně zesnulý Kovarčík (+61): Poslední rozhovor o poslední blondýně: Je nám spolu fajn! David Turek, Jan Brunclík

Fotogalerie
10 fotografií