Už jim zbývají pouhé dva týdny do porodu a je to znát. Nervozita z něčeho zcela nového se podepisuje na obou budoucích rodičích. „Je to velký adrenalin, přirovnala bych to ke skoku padákem. Nevíte, co vás vlastně čeká,“ prozradila Gabriela.

Trošku nervózní jsou oba manželé i z faktu, že jejich hlavní porodník Miroslav Verner je teď pryč. Se svou manželkou, zpěvačkou Martou Jandovou (40) totiž vyrazili na dovolenou. A co kdyby to na Gabrielu přišlo dřív… Navíc Noid ani Dvořáková nemají na velký den D prozatím plán. Zpěvák má sice jasno, že při porodu chce stát vedle své ženy, ale samotná Gabriela nemá do porodnice sbalený ani kufřík.

Manželé bydlí stále u rodičů, kde je plno dětí i psů, takže prozatím mají pokojíček pro dcerku Terezku přímo v ložnici. „Do nového baráčku se budeme stěhovat až příští rok, ještě pořád bydlíme jako velká rodina spolu. Takže nikomu ani nepřijde, že tam Terezka přibude,“ směje se budoucí maminka Gabriela. Tak snad jí úsměv vydrží i na porodním sále a hlavně po probdělých nocích, kdy bude ke své ratolesti vstávat hlavně ona.

Fotogalerie
9 fotografií