Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Záhadná smrt batůžkářů ubitých motykou na dovolené: Naposledy je viděli ruku v ruce!

Autor: shp - 
16. září 2014
10:17

Do Thajska odjeli, aby poznali jeho exotické krásy. Zemi chtěli procestovat s batohy na zádech. Pak se jejich cesty zkřížily a přeskočila pověstná jiskra. Seznámili se na plážové párty, ze které odešli ruku v ruce. Druhý den našli polonahé britské turisty Hannah Witheridge (†23) a Davida Millera (†24) ubité zahradní motykou.

Plážová párty na thajském ostrově Koh Tao skončila naprosto tragicky. Druhý den nalezla policie těla dvou mrtvých britských turistů. Opodál ležela zakrvácená motyka – vražedná zbraň.

Policie se nyní zaměřuje na hon podezřelé. Stop má již několik. Jedna naznačuje, že by vrahem mohl být britský přistěhovalec, který na ostrově pracoval. Toho dokonce zachytila již průmyslová kamera.

Policie ale také vyslechla tři muže z Barmy, kterří mohou mít s případem spojitost. Byť byl Miller viděn, jak odchází z pláže ruku v ruce s krásnou blondýnkou, doma ve Velké Británii na něj čekala přítelkyně.

„Měli jsme spolu strávit mnohem více času, ale stejně tě budu milovat každý den,“ prohlásila Jessy Howorth podle britského Daily Mailu.

petrkramnypresident ( 16. září 2014 12:53 )

A nezapomeň dodat, že po bitvě na Bílé Hoře nás vydrancovali komouši ze Západního Německa

Zobrazit celou diskusi