Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čtyři dny pili, kamarád mu pak rozbodal hrudník a srdce lahví!

Autor: kru - 
27. srpna 2014
15:27

S probodnutým srdcem skončil na chodbě domu ve Vidnavě na Jesenicku Radek (†48). Se svým vrahem (56) přitom čtyři dny nepřetržitě popíjel. Jeho vrah je známý kriminálník!

K vraždě došlo během úterního odpoledne. „Radek sem přijel po několika letech na návštěvu. Pobýval v bytě u sousedky, která se na začátku srpna vrátila z protialkoholní léčebny. Od pátku pořád jen pili alkohol. Viděla jsem ho odpoledne, když jsem šla dát slepicím, ležet na chodbě a řekla mu, že ti ten chlast stojí za to,“ vzpomněla si na hrůzu seniorka.

Když se vracela od slepic zpět do bytu, všimla si, že má Radek v hrudníku díru. „Volala jsem sanitu a schovala se doma. Bodl ho ten Řek. V minulosti už seděl za pobodání. Nemůžu z toho spát a mám strach,“ posteskla si babička z domu hrůzy.

Syn ženy, u které se pilo, Blesku prozradil, že k pobodání došlo po hádce. „Po dlouhodobém alkoholovém mejdanu došlo k roztržce mezi známými mojí matky. Jeden muž zemřel. Šlo to určitě řešit jinak,“ posteskl si mladík. Vrahovi s bohatým trestním rejstříkem hrozí 18 let kriminálu. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání