Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

18letá džihádistka: Hlavu premiéra Camerona narazím na kůl!

Autor: shp - 
9. září 2014
14:38

Je jí teprve osmnáct let, ale to, po čem touží nejvíc, je krev bezvěrců! Britská džihádistka, která podle všeho žije v syrském městě Rakka, vyhrožuje Západu a na Twitteru běsní, že by nejraději viděla hlavu britského premiéra Davida Camerona naraženou na kůlu.

Podle britského Daily Mailu žije britská džihádistka v pevnosti teroristické organizace Islámský stát. Z hrozeb své rodné země vůči muslimským agresorům si nic nedělá. „Nechápu, proč nám Británie vyhrožuje odebráním občanství. Jako by nám na tom záleželo. Směju se,“ napsala džihádistka na Twitter.

Krev se jí vaří ze zásahů Velké Británie v Sýrii a Iráku a především otevřené podpory Spojených států ve válečném tažení proti teroristům. „Nadejde den, kdy bude hlava Davida Camerona naražena na hrot,“ napsala nenávistně opět na sociální síť.

Ve Velké Británii čím dál tím více mladých lidí konvertuje k islámu a připojuje se k teroristům. Islámský stát přitom nyní hrozí, že jestli neskončí americké nálety v Iráku, popraví humanitárního pracovníka Davida Hainese.

rescarot ( 26. září 2014 23:27 )

Slečna bude poněkud vypatlaná, ale v zásad to její řešení není tak špatné. Protože teprve až to začne bolet ty nahoře tak západ konečně začne chápat co nám všem hrozí.

japos22 ( 10. září 2014 16:39 )

Myslím, že Cameron je oblíbený jako Kalousek, i mezi Brity

petranemeth ( 10. září 2014 15:39 )

ty jsi ale idiot debilni

petranemeth ( 10. září 2014 15:38 )

to je stejny jako krestan v usa nebo u nas v cesku...do jednoho pytle podle religionu je hazet nikdy nemuzeme.........to je naprosta hloupost....

petranemeth ( 10. září 2014 15:36 )

za to ty jsi nad clovek vid.......

Zobrazit celou diskusi