Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zaplatím zítra, slíbil a už se v hospodě nikdy neukázal

Ilustrační foto
 (Autor: shutterstock)
Autor: dce - 
22. srpna 2014
21:00

Velmi vynalézavým způsobem se podařilo mladíkovi (22) ze Slovenska podvést asi osm brněnských restaurací. Tvrdil, že chce uspořádat velkou oslavu, za několik tisíc euro. Vše měl dobře vymyšleno tak, aby nic nemusel platit. Celý podvod ho ale nakonec přijde ještě draho – už ho totiž zadržela policie.

Mladík vždy přišel do vybraného podniku, domluvil velkolepou akci někdy i za 6 000 euro, a při té příležitosti se rovnou nechal pohostit. Pojedl, popil – někdy i tvrdý alkohol – a slíbil, že útratu zaplatí druhý den spolu se zálohou na oslavu. To už se samozřejmě nikdy nestalo, jak informoval server idnes.cz.

V restauraci v Purkyňově ulici nechal útratu v přepočtu za tisíc korun. Svůj podvod zopakoval minimálně osmkrát, policie ale žádá další možné podvedené restauratéry, aby se ozvali na tísňovou linku. Podvodník, který je již v držení policie, vždy nosil černobílý šátek, kterému se říká palestina. podle dalšího popisu ho policista v civilu. Je podezření, že podvodníkovo třítýdenní řádění mělo více obětí.

cujevuxo ( 23. srpna 2014 07:35 )

čobolové nás vždycky vyžírali, až už toho pan klaus měl dost a nakopal je i s mečiárem do p.rdele ve vile tugenhadt v brnu a najednou světe div se, zbylo tolik peněz, že se z nich u nás stalo plno milionářů, dokonce pan kellner figuruje v žebříčku forbes na jednom z čelných míst

dyskrymynaclja ( 22. srpna 2014 21:31 )

Jaký podvod,jen využil chamtivosti hospodského,který už viděl 200% vejvar

Zobrazit celou diskusi