Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílené! Táta učí syna (8) střílet z raketometu!

8letý kluk se učí střílet z raketometu
8letý kluk se učí střílet z raketometu  (Autor: LiveLeak.com)
Autor: šim - 
28. července 2014
14:06

V jeho věku si většina dětí hraje s hračkami, maximálně plastovými pistolkami. Ne tak asi osmiletý libyjský chlapec. Za mohutného povzbuzovaní dvou dospělých mužů se na pláži učí, jak zacházet s raketometem!

Zbraň, která je stejně dlouhá jako malý chlapec v oranžovém triku a černých kraťasích, si dítě posadí na pravé rameno. Jistí ho nejspíš jeho otec, další těsně před vypálením rakety odběhne a jeden člověk všechno natáčí.

Kluk, který s muži stojí na libyjské pláži, nemá zbraň na rameni očividně poprvé. Ale poprvé z ní vystřelí. Znenadání se ozve obrovská rána, když raketu odpálí. Vystřelení granátu kluka málem odhodí na zem. Když se odpálení podaří, oba dospělí chlapci gratulují k úspěšnému odpalu. Jeden mu samou radostí vlepí pusu.

Jiné video, které se na internetu objevilo loni, zase zachycuje děti, které se cvičí používání automatických zbraní. Dětem z pákistánské oblasti Vazíristán není více než pět let.

wein ( 28. července 2014 18:39 )

 Skoda ze to neni v Gaze. Hned by sla videt zpetna reakce.

vog.ht. ( 28. července 2014 17:52 )

Co se v mládí naučí, ve stáří jako když najde.

vog.ht. ( 28. července 2014 17:52 )

A ty seš toho příkladem, p.delstinče!

jezibababa ( 28. července 2014 14:52 )

V Gaze mají výcvikové tábory pro děti od 5 let, nenechávají to na rodičích.

sores ( 28. července 2014 14:29 )

 Mimo Evropy, Ameriky a ještě Japonska jsou v ostatních státech lidi bez kultůry a vlastně nemyslící polodivoši. Učí se než jak zabíjet. Ostatní je v jejich životě nepodstatné. HNUS!

Zobrazit celou diskusi