Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Proč je exprezident Clinton závislý na sexu? Prý ho zneužívala máma!

Autor: Kateřina Rusá - 
28. července 2014
11:52

V roce 1998 šokoval svět aférou s Monikou Lewinskou (41), o tři roky později přiznal závislost na sexu. A podle jeho ženy Hillary (66) za to prý může jeho matka Virginia!

To vše tvrdí ve své odvážné knize novinářka Lucinda Franks (68), která dostala prestižní Pulitzerovu cenu. V roce 1999 jí tehdejší první dáma USA poskytla velmi otevřený rozhovor, z něhož tehdy publikovala jen část. Tu druhou si nechala na horší časy – a ty teď očividně nastaly!

Krušné dětství

Hillary Clinton se před 15 lety rozpovídala o Billově těžkém dětství. Při té příležitosti zmínila, že ho matka zneužívala! Bohužel nespecifikovala, jakým způsobem. Jde o sexuální, nebo fyzické násilí? To už se asi nikdy nedozvíme, do úplných detailů Hillary nešla.

Jedním si je ale jistá: Právě krušným dětstvím omlouvá Clintonovu závislost na sexu, a tedy i slavný románek se stážistkou Monikou! „Byla to podivínka,“ prohlásila tehdy Hillary o své tchyni. „Svého syna zraňovala způsoby, kterým ani nebudete věřit. Byly mu sotva čtyři, když to začalo...,“ naznačovala dál paní prezidentová ambiciózní novinářce. Konkrétnější ale bohužel nebyla...

itartas ( 29. července 2014 08:55 )

Clinton a jeho babice je nejlepší vizitka USA.

rudyptak48 ( 28. července 2014 14:45 )

Za trest, že jej zneužívala matka, on se teď snaží zneužívat celý svět jako člen různých tajných spolků nového společenského řádu.

salto ( 28. července 2014 12:16 )

Hlavně v Americe

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa