Hvězdný Jaromír Jágr musel být v Las Vegas ve svém živlu. Alespoň podle kuloárních drben, jež tvrdí, že kasina miluje. Zřejmě pro adrenalin, souboj se štěstěnou, jenž se děje i na ledě. Zda Jágr zkusil osud v kasinech Las Vegas těžko říci, ale v cenách NHL, kde byl za vytrvalost, sportovního ducha a oddanost hokeji nominován na Bill Masterton Memorial Trophy bank nerozbil. Ale na poli společenského dress code mezi borci čněl. Stal se malým Alexandrem Dumasem NHL.

Na Calder Trophy pro nejlepšího nováčka kandidující třiadvacetiletý Ondřej Palát si za zakázané uvolnění proti vkusu naopak vysloužil pomyslný trest na trestné lavici. Důvodem byly hnědé polobotky, jež neladily s oblekem.

Jaromír Jágr
Autor: profimedia.cz

Jaromír Jágr

Na hokej se nedívám, nerozumím mu, ale pro Jaromíra Jágra mám slabost. I jako čtyřicátník má totiž esprit kluka s čistou duší, což je přinejmenším pro ženy stejně přitažlivé jako sexy mozek. Ikonou módy, vzorem magazínového metrosexuála není, ale smokingový oblek s brokátovou vestou doplněný jemně lososovou, s hedvábným kapesníčkem vyladěnou vázankou je silným tahem na branku, která vyústí v gól.

Ondřej Palát
Autor: profimedia.cz

Ondřej Palát s přítelkyní Bárou

Na vyhlášení cen pro nejlepší hráče letošní sezóny NHL se objevil i v kategorii nováčků bojující Palát. Jeho sličná blond partnerka respektovala dress code akce dlouhou večerní toaletou s asymetrickým dekoltem a akcentem flitrů, s nimiž korespondovalo ligotavé večerní psaníčko. Nic proti outfitu, ale Bára si mohla dovolit víc než tuto usedlou verzi v podobě černého monolitu. A její Ondřej měl ke konzervativnímu byznys obleku zvolit jiné polobotky. O jejich kvalitě není sporu, jsou skvělé, ale volba hnědě barvy je nepochopitelná.