Ladný pohyb, uhrančivý pohled, tělo bohyně a letité zkušenosti. Těmito atributy se Verešová vyčleňuje z řady jiných modelek. „Člověk může mít sto dioptrií, ale Verešku na mole prostě pozná,“ řekl jeden návštěvník včerejší módní přehlídky plavek.

A že byla Andrea nepřehlédnutelná, dokazuje i její divoké představení s kloboukem. Jakmile se totiž rozezněly tóny písně Karla Svobody Ještě, že tě lásko mám, Andrea sundala klobouk a hodila hlavou tak, až se jí rozvlnily vlasy na všechny strany. Mužům se v tu chvíli tajil dech.

Modelka si ale uvědomuje, že takovou práci nemůže dělat věčně, a tak se rozhodla, že s promenádou ve spodním prádle končí! „Jsem ráda, že mě pořád chtějí, že na to ve svém věku ještě vůbec mám. Ale pořád si říkám, že už to přenechám mladším, takže dnes jste mě takto viděli naposledy,“ šokovala Blesk.cz Andrea.

Následuje Jágra!

Není však jediná, kdo oznámil částečný konec své kariéry. Její bývalý přítel Jaromír Jágr totiž nedávno prohlásil, že po „zpackaném“ mistrovství světa v hokeji s českým národním týmem končí. Po tomto vyřknutí se na sociálních sítích okamžitě rozjela kampaň – Přemluvte Jágra! Tisíce fanoušků se proti jeho rozhodnutí bouří a prosí ho, aby se k reprezentaci vrátil.

Uvidíme, jestli rozhodnutí Andrey vyvolá taky takové bouřlivé emoce jako u Jágra a zda i Verešová bude mít svou vlastní kampaň s názvem – Přemluvte Andreu!. Zatím to vypadá, že jediný, kdo je pro její konec, je její manžel Daniel Volopich, který má modelčiných „nahých“ skandálů už plné zuby.