Andrea tvrdí, že v přirozenosti je krása, což se snaží dokázat i svou fotografií bez makeupu, kterou vytvořila ještě předtím, než se na ni vrhla vizážistka s divokou paletou barev.  

Sama bych se takhle nalíčit neuměla. Doma se moc nelíčím. Jsem hotová za dvě minuty. Maximálně si dám lesk na rty a zdravíčka, abych nebyla úplně bledá,“ prozradila Blesk.cz Andrea, která se v kosmetickém salónu nechala nalíčit dost extravagantními barvami.

Podle Andrey by to s makeupem neměly přehánět ani mladé dívky, u kterých jde dnes díky silnému líčení těžko rozpoznat, zda jim je dvanáct nebo šestnáct let.

„Ten trend je rozhodně někde jinde, než za mých školních let. Holky se chtějí podobat modelkám na titulkách magazínů. Ale chtěla bych všem mladým holkám vzkázat, že není nad přirozenost. Dá se experimentovat, když jdete na večírek, ale v soukromí bych to nepřeháněla. Není to moc pěkné a působí to hrozně nepřirozeně,“ apeluje Verešová na dnešní dívky.

To samé bude muset za pár let vtloukávat do hlavy své dceři Vanessce, které je nyní sedm. „Vůbec netuším, co mě u ní v tomto směru čeká. Zatím nad tím raději vůbec nepřemýšlím,“ přiznala s trochou obavy Andrea. Po své mamince ale zdědila krásu, takže je možné, že stejně jako Andrea si vystačí pouze s řasenkou a leskem na rty.  

Video
Video se připravuje ...

Verešová na líčení Tereza Kühnelová