Podobně jako z každého slavnostního večera, tak i z finálového kola České Miss se pomalu stává přehlídka luxusních šatů. Pozvaní hosté týdny dopředu řeší, v jaké róbě se blýsknou na červeném koberci a koho si zvolí za ten správný doprovod. U některých je to jasné, u jiných je jejich volba překvapující.

O pořádný skandál se tentokrát postaral miliardář Karel Janeček, který si do divadla Karlín přivedl novou slečnu. O rudovlasé Aleně sice tvrdil, že je jeho kamarádka, ovšem dvojice zářila jako sluníčko a v jednu chvíli se dokonce políbili.

Pořádné haló pak zažil Janeček ve chvíli, kdy se na večírku sešel se svou exmilenkou Janou Doleželovou. „Naše vztahy s Janou Doleželovou nejsou narovnané. Náš rozhovor měl do harmonie opravdu daleko, ale je pravda, že to nebyla taková strašná hrodka, jako před třemi měsíci,“ přiznal Janeček Blesk.cz. Je tedy jasné, že jejich nečekané setkání nebylo vůbec příjemné a Janečkovi nová "kamarádka" po boku v tu chvíli spíš uškodila, než pomohla.

Nečekanou reakci projevila také přítelkyně mladého Tomáše Topolánka Simona Dvořáková, která byla jednou z finalistek letošních Miss. Neunesla vítězství své vnadné kolegyně Gabriely Frankové a po vyhlášení výsledků se zhroutila. V slzách naštvaně utekla z divadla a zapadla do nejbližšího baru, který potkala v okolí.

Jednoznačným překvapením večera byl slavný pár Jitka Válková a Mirek Cipra. Bývalá Miss se totiž před dvěma týdny rozešla se svým svalovcem, kterého paradoxně potkala během soustředění České Miss, kterou v roce 2009 vyhrála. Válková s Ciprou se měli příští rok brát, ale místo svatby dostal Cipra kopačky. Na finále České Miss ovšem exmilenci dorazili spolu.

Přišli jsme spolu jako kamarádi a sedíme vedle sebe, protože jsme dostali pozvánky se sedadly už před několika týdny, tak je jasné, že teď nebudeme dělat, že se neznáme a sedět každý jinde,“ řekla Blesk.cz Jitka Válková. Po celý večer spolu vrkali, nehli se od sebe ani na krok a bylo na nich znát, že vzájemné odloučení po čtyřech letech, je oba mrzí. Návrat ale v nejbližší době rozhodně neplánují.

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss 2014 Gábina Franková: Konečně prsatá blondýna! Petr Soukup, Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Video
Video se připravuje ...

Co říkají na novou Miss bývalé vítězky? Jan Jedlička, Tomas Kruchina