Slzy radosti vnadné vítězky Gabriely Frankové vystřídaly slzy smutku a zklamání finalistky Simony Dvořákové. Ač byla mezi hvězdnými hosty jasnou favoritkou, nakonec nezískala ani jedno ocenění. Na vítězku ji tipovala například moderátorka Gábina Partyšová, Miss Earth 2012 Tereza Fajksová, trenér Mirek Cipra nebo misska a moderátorka Monika Leová.

Je také dost možné, že Simonu tipovali i z toho důvodu, že jí znají lépe než ostatní finalistky. Dvořáková je totiž přítelkyní syna bývalého předsedy ODS Mirka Topolánka Tomáše. Spolu s ním zažívala koncem roku divoké večírky ve Špindlerově Mlýně, kde se pokaždé schází řada českých celebrit.

Jenže k jejich překvapení, se Simona nedostala ani do finálové trojky. To byla pro Dvořákovou velká rána. Už jen z jejího nenávistného pohledu, který na jevišti házela, bylo jasné, že ji vítězství jiných finalistek štve.

Nepomohl ji ani fakt, že její přítel Tomáš Topolánek raději odjel do Špindlerova Mlýna. Není totiž rád, že se jeho Simona přihlásila do Miss, a tak ji ani nepodpořil. Jedinou podporu, kterou Simona v hledišti měla, byla její matka.

Hned poté, co Sophia Loren vyhlásila vítězku Gábinu Frankovou, a všechna děvčata se odebrala do zákulisí, kde na ně čekali rodiče a horlivě jim tleskali, se Dvořáková zhroutila.

Podle informací Blesk.cz se zalykala v slzách, padla své matce do náruče a po chvilce s pláčem utekla do nejbližšího baru, který se v okolí divadla Karlín nacházel. Svůj osobní neúspěch Dvořáková zkrátka nevydýchala.

Vítězky České Miss 2014 - Nikola Buranská, Gabriela Franková a Tereza Skoumalová
Autor: Pavel Machan, Ladislav Křivan, Jan Tůma