Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blesk splnil přání nemocnému Honzíkovi: Jágrův dres mu vyrazil dech

Autor: Vlaďka Hradská - 
26. prosince 2013
22:04

O tom, že zázraky se dějí, se přesvědčil Honzík Haták, kterého mozková obrna upoutala na invalidní vozík. Chlapec miluje hokej a Jaromíra Jágra. A právě on se mu postaral o nejkrásnější vánoční dárek. Poslal mu svůj dres s věnováním.

Chlapec byl z daru tak překvapený, že mu docházela slova. „Nemůžu tomu ani uvěřit. To budou kluci ve škole koukat. I pan učitel. Dres si dám nad postel,“ řekl Honzík manažerovi hokejového klubu kladenských Rytířů Vítu Heralovi, který mu dres osobně přivezl. „Za vším je maminka Jaromíra Jágra. O Honzíkově přání setkat se s Jardou si přečetla v Blesk magazínu a moc ji to dojalo. Jarda je ale v Americe. Tak jsme se rozhodli potěšit ho dresem. Vezl jsem ho do Ameriky podepsat,“ řekl Vít Heral.

Kromě Jágra, který napsal věnování, se na dres zvěčnil celý kladenský tým. Pak už stačilo obrátit se na Blesk, který o Honzíkovi a jeho sestřičce Adélce psal a rád setkání zprostředkoval.

Honzík byl tak nadšený, že se hned do dresu za asistence maminky oblékl. „Vyřiďte, že strašně moc děkuji. A pozdravujte Jardu a kluky,“ vzkázal šťastný chlapec.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi