Adélka po celou dobu Česko Slovenské SuperStar fandila Janu Bendigovi. Jejím velkým přáním bylo setkání s ním. A tak se i stalo! Nadace Moje přání, která vrací vážně nemocným dětem víru sama v sebe a pomáhá jim opět najít radost ze života, Jana Bendiga zkontaktovala a přivezla za Adélkou.

Honza tak ve středu nemocnou Adélku poznal přímo v jejím pokoji motolské nemocnice. Přivezl Adélce plno věcí ale tím největším a nejradostnějším dárkem pro pětilété děvčátko bylo, že se pěkně zblízka mohla Janu Bendigovi podívat do očí. Téměř hodinu ho držela za ruku a povídala si s ním.

Honza malé Adélce i zazpíval. Zpíval jen a jen pro ni. Poté se však rozhodl udělat radost i ostatním dětem na oddělení, a tak rozdával fotky a podpisy jeden za druhým. Nakonec i ostatním klukům a holkám zazpíval. A která písnička zněla dětským oddělením motolské nemocnice? No přece ...Bum, Bum, Bum ...dám dělovou ránu.

"Za Adélkou jsem se těšil strašně moc, už od rána jsem si kontroloval, abych na něco nezapomněl, nedokázal jsem si Adélku představit, teď už ji ale navždy budu mít ve svým srdci. Moc děkuju Petře Palečkové z nadace Moje přání, že mě oslovila," nechal se Honza slyšet po skončení návštěvy a dodal, že za Adélkou zase přijede, a to hned jak opět bude v Praze.

Fotogalerie
4 fotografie